Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smarkula z koziej

co podac do de vollaileow?

Polecane posty

fanka, ale nie rozumiesz, ze to jest sprawa autorki? Ty rób co chcesz, a nie komentuj. Dziewczyna pytała sie tylko o rade.

Gość a ty fanko doduni
po kinie to na "loda" :P

Gość smarkula z koziej
pytalam sie o forme ziemniakow podanych do dewolaj a tu jakies roze i tiule...i co ten tiul na glowe czy na co??bo nie kumam

Mam wrażenie, ze piszę z Violettą Kubasińska :classic_cool: A co nas obchodzi co ty jesz na co dzień.

Gość smarkula z koziej
to dobrze nie kazdy ma devolaille na co dzien...ale krolowa jest przeciez tylko jedna buhahahah

O matko :O Autorko dasz sobie rade. życzę milej, smacznej i udanej kolacji :) I nie daj sie wkręcać dzieciom ;)

Gość smarkula z koziej
moj facet bedzie mial zajebiste walentynki bo szykuje mu jeszzce inne niespodzianki poza jedzeniem ale zeby o tym posluchac to jeszcze za smarkata jestes:P

Gość smarkula z koziej
dzieki cholerko:)nawazjem:)

Gość Na romantyczną kolację to
O naprawdę? Poza smażonym mięsem jest tylko sałata? :D Pewnie masz rację. W końcu to Twoje pierwsze walentynki. Ja mam doświadczenie zaledwie 10-letnie :D Po takiej kolacji możesz sobie darować dalsze atrakcje, bo ani siły ani ochoty nikt na to miał nie będzie :D

Gość smarkula z koziej
no jezeli zezresz caly gar to tak ale sa ludzie ktorzy znaja umiar;)

Gość smarkula z koziej
a poza tym tak to moje PIERWSZE walentynki wiec bedzie wyjatkowo a dla Ciebie...sama sobie dokoncz;)

Gość ja myśle ze to spoko
pomysł, przecież nie trzeba się nażreć, devolaj nie musi byc na cały talerz a i ziemniaków nie trzeba od razu zjeść pół kilo...tylko surówkę bym zmieniła bo ta kapusta pekińska średnio mi pasuje do romantycznej kolacji i do tych devolai....wolałabym mizerię z koperkiem, sokiem z cytryny, troszkę soli, trochę pieprzu i koniecznie troszkę cukru , pycha :)

Z tego co autorka opisuje, beznadziejn e walentynki... A po takiej paszy... tak paszy bo jedzeniem nie można tego nazwać a seks nawet nie będzie miał siły podnieść tyłka...

Gość smarkula z koziej
no aleksandro jesli uwazasz dewolaje za pasze to ciekawe co ty jadasz pewnie kawior z truflami a to ze twoj facet po jedzeniu potrafi tylko pierdnac i pojsc spac to nie moja wina

Gość smarkula z koziej
no i juz po...a wiec moj facet byl bardzo zachwycony smakowalo mu strasznie i wcale nie mowil ze to pasza. i po zjedzeniu 2 talerzy sam pozniej zainicjowal seks bo byl juz bardzo podniecony jak mnie zobaczyl w tym wdzianku i sie calowalismy a wiec spoko:)