Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kampania reklamowaa

co o tym myslicie jak pomoc kolezance??????

Polecane posty

Gość kampania reklamowaa

hej mam przyjaciolke z ktora znamy sie ponad 10 lat, 5 lat temu poznala chlopaka, byly wzloty i upadki, kryzysy itd jednym slowem bardzo burzliwy zwiazek ale podobno mnostwo milosci..... on przesiaduje na fotce.pl, chce trojkata by urozmaicic seks, ale np kupuje jej kwiaty robi prezenty itd. spotykaja sie azwyczaj tylko w weekendy, ostatnio cos sie tam poklocili o ten trojkacik-bo ona niechce i ona wczoraj do niego pisze czy po nia przyjedzie a on ze ma ja w dupie jak chce niech se sama przyjedzie i niech do niego nie pisze ;/ ona jest bardzo ladna ma powodzenie ale ciagle sie go trzyma, nie ukrywam ze w zosci wypisuje do niego ;/ no i wczoraj wieczorem jej napisal tepa cipo dostane jeszcze jednego glupiego smsa to mozesz mi sie wiecej na oczy nie pokazywac ;/ co wy o tym myslicie, czu ten zwiazek jest normalny? ;/

Gość kampania reklamowaa
nie ukrywam ze chcialabym jej jakos pomoc ale boje sie odezwac zeby nie bylo ze sie wpoierdzielam ;/

Gość siedz na dupie i niech Cie
nie swedzi.Jak durna i zmiast rozumu na jajcznice to jej sprawa.

Gość kampania reklamowaa
ale to jest moja przyjaciolka, ja nigdy nie bylam w stalym zwiazku no ale uwazam ze to chyba normalne nie jest..... dlatego weszlam was zapytac

Gość znam zycie
zajmij sie swoim zyciem.Przyjaciolka na razie.A potem jak jej sie bedzie dobrze wiodlo, to zapomni o szarej myszce kolezance.Mysl o sobie, dobrze Ci radze.A ja zostaw.

Gość kampania reklamowaa
hmmm ale co o tym wogole myslicie ;/

Gość kampania reklamowaa

Gość kampania reklamowaa
uuuupppp

nie wpieprzac sie.tez mialam taka "przyjaciolke"..ona ma w dupie twoje rady,widac lubi takie chore zwiazku.ja swojej powiedzialam,ze wiecej nie chce sluchac na temat jej faceta (ktory mial zone i 4rke dzieci) i mozemy gadac,ale na inne tematy.ona moje zdanie zna,a ja zalow sluchac nie bede.koniec.

Gość bojabojaboja
Nie pomożesz. Możesz wyrazić jedynie swoje zdanie. Chociaż i za to może Ci sie oberwać. Ona musi sama sie sparzyć i sama przejrzeć na oczy.