Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka z boku

jestem przerazona

Polecane posty

Gość obserwatorka z boku

dlaczego znaczaca wiekszosc jest tu taka wredna.Zolc wylewa sie z Was strumieniami.Wiekszosc mezczyzn w ustach ma same bluznierstwa.Jacy Wy bedziecie dla swej kobiety, swej corki.Jaki wzorzec dacie .Tu nie chodzi o pieniadze, ktorymi argumentujecie materializm kobiet.Jesli mialam choc cien nadziei w mezczyzn, to leglo to w gruzach.Oczywiscie powiecie nie musze tu byc.Tak zgadza sie.Na szczescie nie uzaleznilam sie od forum i by nie wyprac sie z resztek czlowieczenstwa zegnam Was.

Kobiety na tym forum są jeszcze gorsze. Niektóre to zazdrosne zawistnice.

Gość Aidekk
Popieram Lily, człowiek już dawno skończył a one tylko czekają we 2-3 przyczajone, żeby na niego naskoczyć :). Typ "idealnej kobiety".

Gość MMMery
Podzielę Twoje dostrzeżenia. A ja od forum tez nie jestem uzależniona. Wchodzę tu czasami. Choć zawsze staram się szczerze doradzać innym to jeszcze nikt nigdy mi nie doradził gdy się o coś pytałam forumowiczów... :(

Choć zawsze staram się szczerze doradzać innym to jeszcze nikt nigdy mi nie doradził gdy się o coś pytałam forumowiczów.. moze nikt nie byl w stanie zrozumiec twoich dostrzezen?

Gość otóż
zgadzam się z autorką tematu, ale czy przez to że jesteśmy anonimowi daje nam prawo do takiego zgnojenia każdego? To specyfika kafeterii.

ale czy przez to że jesteśmy anonimowi daje nam prawo do takiego zgnojenia każdego? pokaz swoj najbardziej wartosciowy post, w ktorym przeciwstawiasz sie tej specyfice kafeterii, wiesz, zeby inni mogli isc twoim przykladem

Tematy zakazane: pieniądze, uroda. Jeśli ktoś napisze, że ma jedną z tych rzeczy to od razu jest znienawidzony. Poza bez względu na to jak ładna dziewczyna poda swoje zdjęcie na forum to znajdzie się mnóstwo osób, które ją nazwą paszczurem.

Gość Zuzia lalka nie duza
ja mam tez takie zdanie.Boje sie tu odezwac, zabrac glos bo za moment uslysze-dziwka, szmata, kurwa, worek na sperme.Kobiety tez jadem tu pluja.Jak grzechotniki by ukasic i zabic ofiare.Niestety niejestem taka silna by podjac walke na wyzwiska:(

Gość obserwatorko tutaj
z niektórych wyłazi ich prawdziwa natura. desperaci, którym nic w życiu nie wychodzi, gnębieni przez szefa, żonę itp. chcą w ten sposób odbić sobie na innych swoje niepowiedzenia. Uważam jednak, że są tutaj też tacy, którzy starają sobie nawzajem pomóc i odpowiadają szczerze na pytania. Czasem to naprawdę pomocne. tych, którzy obrażają po prostu należy ignorować, z czasem im się znudzi :-))))

Gość MMMery
do zawsze szczerego. Nie o to chodzi, że nikt mnie nie rozumiał. Prosiłam czasem o bardzo proste porady, opinie. Tylko zawsze jak zakładałam nowy temat było zero postów. Po prostu chyba już tak mam, że nie bardzo mnie tu lubią i może wyczuwają przez skórę i nie piszą. Zresztą zauważyłam, że jest tu tendencja do takiego hermetycznego środowiska. Ci którzy mają czarne nicki to rozmawiają ze sobą i jest ok. Ci z pomarańczowymi to są tak traktowani trochę z boku... :(

mmmery moze zwyczajnie mialas pecha, a moze temat ktory zakladalas byl postrzegany jako banal, trudno ocenic podaj link

Gość kocham sie w Tobie
ale co robi jeden post, jak natychmiast jest 15 druzgocacyh czlowieka.

ale co robi jeden post, jak natychmiast jest 15 druzgocacyh czlowieka to juz zalezy od odbiorcy, czy potrafi oddzielac ziarna od plew

Gość MMMery
Teraz raczej trudno mi będzie znaleźć linka do moich tematów. Po wakacjach wchodziłam na to forum prawie co dzień. Później to odstawiłam. Teraz wchodzę co jakiś czas i muszę z przykrością stwierdzić, że jest tu wiele osób, które są bardzo nie miłe. Wprowadzają niezdrową atmosferę. Bo mogą zmienić nicka to rzucają błotem w kogoś jak do celu. przykre. Nawet jak mam inne zdanie to próbuję to uargumentować i kulturalnie przedstawić swoje stanowisko. Dla innych to najwyraźniej abstrakcja. Jak coś się nie podoba to od razu "spierdalaj" i koniec pieśni...

Gość kocham sie w Tobie
mowisz ziarno od plew-masz racje.Ale czemu zasypywac plewami kogos , kto ma juz problem?

Gość MMMery
Zawsze szczery ile masz latek?

Zawsze szczery, a jakie masz oczęta, a jak sie usmiechasz, a jakie samochodziki lubisz? A jakie kobietki Ci sie podobają? :) :) :)

Gość kocham sie w Tobie
no nie wiem.Zawsze uwazalm, ze nalezy byc wrazliwym na drugiego czlowieka.Tym bardziej, ze zycie toczy sie kolem.I dzis mozemy byc haapy, a jutro byc po stracie np. pracy, kogos bliskiego.Czy nie milo uslyszec slowa wsparcia , otuchy.Nikt za nikogo nie rozwiaze problemow, ale latwiej zabrac sie po slowach wsparcia do ich rozwiazania.Dlaczego rodzice tego nie tlumacza swoim dzieciom?

ale latwiej zabrac sie po slowach wsparcia do ich rozwiazania nie zawsze, czasem trzeba zostac oblanym kublem zimnej wody, zeby sie ocknac

Ja tez uważam, ze na kafe to tylko czowieka potrafia obsmiac, bo to najlatwiej. Z drugiej strony zdarza sie tu czasem oaza zyczliwosci, madrosci, niezlosliwosci, sympatycznosci, po_rady. Chyba ni emusze mowic, zemodelowym wzorcem takiej oazy jest forowicz zawsze szczery :) :) :)

Gość jaka tajemnica
zawsze szczery odpowiedz na zadane pytania. Kobiety zainteresowały się kimś, kto mówi sensownie :-)))

Gość kocham sie w Tobie
kubel zimnej wody to dla Ciebie rownoznaczny z wulgaryzmai, ktore zalewaja posty.Nie oslabiaj mnie, jesli to jest dla Ciebie kubel zimnej wody.To jest prostactwo, chamstwo i brak elementarnych zasad wspolzycia spolecznego.