Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka z boku

jestem przerazona

Polecane posty

Gość MMMery
Swoją drogą nie ma już chyba ludzi którzy są wrażliwi. Albo jest ich niewielu... :(

Przecież już była uwaga o tym oddzielaniu plew, świata nie zmienicie, można się jedynie we własnym zakresie odnajdować. Czyli zwyczajnie nie przejmować chamstwem, buractwem sfriustrowaną krytyką itp. Oczywiście każdy ma prawo wyrazic zdanie, zwrocic uwage na razacy brak kultury itd, ale na tym bym poprzestala. Przeciez w internecie wystarczy zamkknac okienko i po klopocie - nei ma co przezywac.

Gość marynarz dlugorejsowy
oj oj , dlaczego wlasnie tak jest?Ja plywam w dlugie rejsy i jedno co slysze to twoja dziewczyna napewno przez ten czas to......i tu lista obelg.,A ja wierze, ze sa dobre kobiety.Nie rzucajcie ludzie tak obelg bezpodstawnie.Bo zyc sie nie chce.

Gość MMMery
Ładnie napisane. Ale widać co się dzieje. Do paru ludzi to trafi bo posiadają jakąś wrażliwość. A inni mają taką grubą skórę, że po nich to spływa. Jest taka znieczulica, że ręce opadają...

Agresywne postawy zawsze sa bardziej zauwazalne. To wcale nie oznacz, ze nie ma już ludzi wrazliwych, chociaz oczywiscie czasy sa jakie sa. Ale naprawde nikt nikogo nie zbawi, nie ma takiej opcji. Trzeba po prostu - mowiac banalnie - mieć swój rozum.

Gość och ludzieP
czegoscie sie tak czepili zawsze szczerego;P, osobiscie uwazam, ze jego posty znamionuja;P cietosc i refleks oraz oraz umiejetnosc trafnej riposty;P, choc w wiekszosci wypadkow wydaja mi sie-jak widac;P-rzucaniem perel przed wieprze;P, co do mnie zachwycaja mnie te jego-rzeklabym-oryginalne wolty;P

Gość MMMery
Tutaj na forum - owszem, postawy agresywne są zauważalne i pewne osoby mają już jakąś rozpoznawalność. Ale co im to daje? To i tak jest tylko nick. Za klawiaturą siedzi jakaś totalnie anonimowa osoba. Pewnie w dodatku zakompleksiona...

Gość MMMery
Akurat szczerego wzięliśmy na świecznik bo on wypowiadał się na tym topiku...

Memery, ale przeciez Zawsze szczery zwyczajnie żartobliwie zagaił, ze szczyptą złośliwości rzecz jasna, ale to tylko zaleta komunikacji na topikach (sorry) z nieco naciaganymi problemami. Nie ma co sie przewrażliwiać. Nigdzie nikogo nie obrzucił inwektywami.

Gość MMMery
No dobra... Może tylko ja zostałam na tym świecie, która normalnie chce rozmawiać bez uszczypliwości... ;)

Gość jaka tajemnica
skazana na blond - racja z tymi problemami, jestem raczej bierną forumowiczką, czytającą posty. Przy niektórych po prostu płaczę ze śmiechu, nigdy jednak , wracając do tematu, nie obraziłam nikogo, nie widzę bowiem żadnego powodu ku temu. Jeśli ktoś wydaje mi się po prostu głupi, to jego problem, nie mam potrzeby mu tego uświadamiać. Co do Zawsze szczerego widocznie sprawia mu przyjemność udowadnianie innym, że są głupsi od niego. Trudno, on musi z tym żyć :-))) Generalnie jednak staram się ludziom nie radzić, nie czuję się jakbym wszystkie rozumy pozjadała

jaka tajemnico, no i to jest przecież w prządku. Żyj i daj żyć innym, że zarzucę kolejny banał. byle bez hipokryzji i postępowania wg zasady Kalego, bo tym każdy w miarę normalny człowiek powinien się brzydzić.

Gość jaka tajemnica
i raz jeszcze dodam racja :-)))

obserwatorko z przykrościa stwierdzam ze masz w 100% racje,dlatego pewnie dlugo tu miejsca nie zagrzeje

Gość jaka tajemnica
ja się nie poczułam obrażona w żadnym razie, tylko zmuszona do udowadniania, ze można inaczej, bez obrażania. Nie znam innych wypowiedzi Zawsze szczerego, z tych mogę jedynie odczytać, że inteligentny, a akurat tę cechę u ludzi cenię.