Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka z boku

jestem przerazona

Polecane posty

Gość jaka tajemnica
nie rozumiem dlaczego

Gość jaka tajemnica
Tobą zawsze szczery

Gość frufrutka
do ZS, chyba sie trzeba przyzwyczaic.Jest nieszkodliwy, tylko malo w nim empatii.Chce dobrze i wlanie wylewa te kubly zimnej wody na delikwentke.Taki ojciec Kafe.

Gość MMMery
No cóż... Z przykrością należy stwierdzić, że pod nickiem "zawsze szczery" ładnie ktoś pisze ale nie bardzo umie odpowiadać na pytania.... :(

Taki ojciec Kafe. hahahahaha ale nie bardzo umie odpowiadać na pytania... nalezy umiec rozroznic znaczenie czasownika "umiec" od czasownika "chciec" :-)

Gość MMMery
Nie dajmy się zwariować. Przecież jak ktoś napisze ile ma lat albo co go interesuje to przecież nie będziemy szukać jego adresu zamieszkania i jechać do niego żeby go zbić. A miło jest rozmawiać z kimś o kim wie się cokolwiek... Jest milsza, bardziej przyjacielska atmosfera... No przynajmniej mnie się tak wydaje...

Gość MMMery
Zawsze szczery gdybyś umiał odpowiadać ale nie chciał to napisałbyś "proszę wybaczyć ale na pytania dotyczące mnie nie chcę odpowiadać". I wszystko jasne. A nie jakoś omijać wszystkimi możliwymi sposobami...

Gość jaka tajemnica
rzeczywiście zawsze szczery pisze ładnie i z sensem, ale złośliwy jak diabli. Podobno to cecha inteligentnych, ale też trochę zarozumiałych. nie lepiej było napisać, "nie chcę odpowiadać na tego rodzaju pytanie, takie moje prawo:-))) "

Gość jaka tajemnica
MMMery o tej atmosferze - popieram Zawsze szczery Ty jesteś jak jakiś belfer

Gość MMMery
Miło i dziękuję... Wreszcie ktoś myśli tak jak ja... :)

Troche cliched sie zrobiło, wiec sie okazyjnie podczepię: czy teraz jest powrót do źrodeł i tradycji sprzed wieków, że się tak mało wyszukanie zalecacie do Zawsze szczerego? czy o co chodzi? ;-)

Miło i dziękuję... Wreszcie ktoś myśli tak jak ja... i prosze jak pieknie, spotkaly sie bratnie duszyczki, zalozcie sobie topiczek i prowadzcie slodkie rozmoweczki do poduszeczki w milutenkiej atmosferce :-)

Gość MMMery
Więc nie pisz też, że należy rozróżniać słowo "chcieć" od "umieć" bo sam troszkę pomyliłeś znaczenie tych słów...

Gość frufrutka
zosliwy + cyniczny.Nawet dobre checi nie wystarcza ,by polubic tego pana.Jest niesympatyczny mimo wszystko.Taki stary zgrzybialy medrzec.Nawet gdybym byla sama na swiecie i jeden pan ZS, wolalabym zostac sama.

Gość MMMery
Wiesz co zawsze szczery? Zaczynasz być taki jak opisywałyśmy tu ludzi na początku. Po co takie uszczypliwości? Przeszkadza Ci, że napisałam posta z podziękowaniem? Zresztą bądź sobie jaki chcesz, ale dla mnie to jesteś trochę ubogi duchowo skoro musisz dogryzać innym żeby dowartościować siebie...

Taki stary zgrzybialy medrzec. to a propos tego tematu prawda? mozemy to juz nazwac plewami czy jeszcze warto poczekac? :-)

Przeszkadza Ci, że napisałam posta z podziękowaniem? ani troche mi to nie przeszakadza, wrecz przeciwnie, daje szanse, ze takie milutenkie rozmoweczki beda sie odbywaly w zamknietych topiczkach ;-) natomiast przyznaje szczerze, ze zaczynam rozumiec, dlaczego nikt nie odpowiadal na twoje topiki

Gość jaka tajemnica
no i proszę - opinia obserwatorki jak najbardziej się potwierdza - nie ma jak komuś dowalić :-))) w pięknych słówkach, wytykając błędy gramatyczne. skazana na blond, nie obrażając o zalecaniu w dawnych wiekach to chyba niewiele wiesz, bezpośredni kontakt listowny był co najmniej niestosowny między powiedzmy kawalerami a pannami

no i proszę - opinia obserwatorki jak najbardziej się potwierdza - nie ma jak komuś dowalić w pięknych słówkach, wytykając błędy gramatyczne. no to jeszcze raz pokaz swoj najbardziej wartosciowy post lub topik, w ktorym dajesz przyklad jak nalezy doradzac okazujac szacunek drugiemu czlowiekowi, bardzo chetnie przeczytam

Gość MMMery
Jesteś okropny. Jeśli możesz to nie pisz do mnie. trochę uprzejmości i od razu wkraczają tacy co psują atmosferę. I mam nadzieję, że wszyscy tacy cynicy tez będą mili swój własny topik po to, żeby nie psuć innym humoru.

Gość MMMery
Drogie Panie. Najlepiej będzie jak olejemy takich nieuprzejmych forumowiczów. Przecież im na tym zależy, żeby było jak najwięcej kłótni. Trzeba ignorować takie wredne posty.

Gość ale troszke odbiegamy
od tematu autorki.Bo chyba miala przeslanie, ze dyskusja nie powinna polegac na odbijaniu nieprzyjemnych pileczek, tylko na wrazliwosci jednego czlowieka w stosunku do drugiego.W dobrym znaczeniu oczywisciu.

Gość MMMery
No racja. Odbiegliśmy od tematu, ale to jak dyskusja przebiegła tylko potwierdza tezę autorki.