Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iva28

Ja, facet i kasa... Pomóżcie...

Polecane posty

Gość bjj
przeciez to widac ze ona ma go w dupie tylko przejmuje sie wlasna dupa bo "zegar tyka" biedna ksiezniczka nie moze zajsc w ciaze bo jej facet ma dlugi a o tym, ze ze swoja pensja to nawet na psa nie moze sobie pozwolic to juz nie pomysli. zenada

Gość gfhjuykio
no tak, niema sensu bo dyskusja to by miala sens jakby ci kazdy przytakiwal? wiec mowie masz racje! co za len i nierob, egoista nieczuly na twoje pragnienia!! powinien w zebach ci kase przynosci, szybko poprawic byt firmie, co za glupek ze wpakowal sie w klopoty jak wiedzial ze tobie zegar tyka!! powienien myslec tytlko o twoim zegarze, wtedy pokazalby ze cie kocha, wspolczujemy ci takiego faceta :( lepiej?? :D :D

Gość fsdfasdf
a zegar ci w glowie tez tyka ?

Gość zegar tyka
no nie,nie ma sensu dalsza dyskusja bo ty tylko obmyslasz zeby jak najszybciej zajsc w ciaze ale jak to ma byc dalej to cie gowno obchodzi!jak tak go kochasz to poczekaj 2-3 lata z ciaza i znajdz lepsza prace, pomorz mu splacic dlugi i sobie wtedy dzeiciaka zmajstruj:-O

Ludzie, przecież ja nawet nie chcę być w ciąży bo wiem, ze mnie na to nie stać, ja spłacam jego telefon, jeden kredyt i jak tylko zostaje mi coś to daję mu resztę kasy, ale wy i tak nic nie rozumiecie...

Gość gfhjuykio
no, ale zegar tyka, nie rozumiecie?? zegar tykaaaaaa!! TYKA!!!

Gość bjj
"Ludzie, przecież ja nawet nie chcę być w ciąży bo wiem, ze mnie na to nie stać, ja spłacam jego telefon, jeden kredyt i jak tylko zostaje mi coś to daję mu resztę kasy, ale wy i tak nic nie rozumiecie..." a za co zyjesz matko tereso ? :D

Gość zegar tyka
no widocznie nie rozumiem:-O to wytlumacz o co chodzi bo naprawde nie wiem:-O co on Twoim zdaniem ma zrobic????? przeciez napisalas ze zegar tyka!!! A wiec czujesz w sobie ze sie Tobie spieszy...no wiesz nie za bardzo kumam o co chodzi.

Jedno to to czego pragnę, a drugie to to jak jest

Gość aniulka 1234
Ja też uważam, że nie zbudujesz nic bez zaufania. a jak jeszcze przez kilka lat ten biznes nie będzie rokował szansy na wasz lepszy byt to wasz związek zmieni sie w stek pretensji i sporów o kasę. Kobieta marzy o dziecku, ślubie, o samodzielnym życiu, mieszkaniu, czy to dla was wszystkich tak wiele? Przecież sama na to pracuje! Mówi się, że pieniądze szczęścia nie dają, ale jak ich nie ma to każda miłość może sie szybko wypalić.

Gość gfhjuykio
bez jaj :D jak sama na to pracuje? chce od faceta, sluchaj, ja tez marze o wlasnym domu, zyciu bez wyrzeczen (tylko dzieci nie chce) wlasnie zarabiam 1200 i ciagle szuka lepszej pracy, bo SAMA chce na to zarobic a nie cisnac faceta

Gość no to jak on ma zły dzień
to znaczy, że ma zły dzień. czego do cholery nie rozumiesz? baby zawsze się obwiniają o wszystko. skoro mu nie idzie życie tak jakby chciał, to się wścieka czasami. nie Twoja wina. jak Ty masz okres albo zły humorek, to też nie zawsze masz ochotę gadać z ludźmi albo z kimkolwiek, prawda? my, faceci też mamy czasem taki głupio dzień albo parę dni. jesteście ze sobą tak długo, a gówno się znacie.