Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaniestety

Walentynki - czy ona sie obrazi?

Polecane posty

Gość zalamkaniestety

czesc dziewczyny, chcialbym poprosic was o rade... jutro walentynki, wymyslilem dla mojej ukochanej dziewczyny nietypowe wyjscie...otoz kiedys czytalismy razem takie dosc frywolne wierszyki fredry i zasmiewalismy sie do lez. Pomyslalem ze moze zatem wymysle cos nietypowego. Cos mnie podkusilo, kolega mi podsunal taka oto sztuke: http://www.yeppy.pl/artykul/5473/1/Erotyczne+walentynki/ zdjecie mowi samo za siebie. Wszystko bylo by fajnie gdyby nie to ze wczoraj rzucilem fragment wierszyka z ktorego sie smialismy a ona sie obrazila! powiedziala, ze jej nie szanuczesc dziewczyny, chcialbym poprosic was o rade... jutro walentynki, wymyslilem dla mojej ukochanej dziewczyny nietypowe wyjscie...otoz kiedys czytalismy razem takie dosc frywolne wierszyki fredry i zasmiewalismy sie do lez. Pomyslalem ze moze zatem wymysle cos nietypowego. Cos mnie podkusilo, kolega mi podsunal taka oto sztuke: http://www.yeppy.pl/artykul/5473/1/Erotyczne+walentynki/ zdjecie mowi samo za siebie. Wszystko bylo by fajnie gdyby nie to ze wczoraj rzucilem fragment wierszyka z ktorego sie smialismy a ona sie obrazila! powiedziala, ze jej nie szanuje i nie potrafie dobrac slow do odpowiedniego momentu. teraz jestem zalamany bo przez ta sztuke ona uzna ze jestem kompletnym chamem...a do jutra juz nic nie zalatawie takie specjalnego. Co mam jej powiedziec zeby sie nie obrazila? isc tam w ogole? Dziewczyny, pomozcie! je i nie potrafie dobrac slow do odpowiedniego momentu. teraz jestem zalamany bo przez ta sztuke ona uzna ze jestem kompletnym chamem...a do jutra juz nic nie zalatawie takie specjalnego. Co mam jej powiedziec zeby sie nie obrazila? isc tam w ogole? Dziewczyny, pomozcie!

Gość gfhjuykio
pomysl dla mnie super powiedz jej na co idziecie, wytlumacz a jak ona sie obrazi to kopa w dupsko i niech idiotka zaluje,

Gość fegetrhrthrhrhtr
umyj penisa wczesniej

Gość zalamkaniestety
O w ten sposob nie pomyslalem, ale wczoraj tak na mnie naskoczyla, ze az sie zastanowilem, czy nie uzna ze jej nie szanuje czy cos... sztuka bedzie troche nietypowa jak widac :) niektore kobiety tego nie lubia, a najgorsze ze myslalem ze moja kochana lubi...mam zagwostke...

Gość Glipa niespotykana
Zrob jej minetke w czasie II aktu. To dziala!

Gość zaniepokojona_mama
ale swintuch z tejtwojej dziewczyna. kreci Cie to??

Gość zalamkaniestety
Wtedy to na pewno się obrazi! Zartuje, nie mam nawet takich pomysłów, chciałem zeby bylo wesolo i nietypowo...a teraz nie wiem czy to sie uda. Jak sie wkurzy to na amen, ona taka jest.

Gość gfhjuykio
no to wytlumacz jej dlaczego ta sztuka, ze nie oznacza to wcale braku szacunki etc jak sie wkurzy to zostaw ja, wylacz telefon i idz sie z kumplami niesparowanymi wyszalec na party dla singli :) a ona niech sie wscieka sama w domu :)

Gość Asia znow zakochana
Ja bym sie ucieszyla na jej miejscu i seks tez pewnie bylby ostry po spektaklu :P

Gość zalamkaniestety
no ale to ja ją wybrałem...mogłem jakies sztampowe romeo wybrac i mialbym z glowy

Gość zalamkaniestety
Po spektaklu mamy wrocic do mnie (moi starsi wyjechali) i bedzie muzyka, roze i zamierzam nawet ugotowac...kurczaka. Nie wiem czy tym zaimponuje, ale przynajmniej sie staralem ;)

Gość helmuten
To już nikt mi nie podpowie? Nie mam wyjścia pojdziemy tam, dzisiaj moja luba bardziej rozpogodzona. A co sądzicie o takiej erotyce na wesoło? Pomaga przełamać granice? Moja pani jest dosc niesmiała....

Gość helmuten
To już nikt mi nie podpowie? Nie mam wyjścia pojdziemy tam, dzisiaj moja luba bardziej rozpogodzona. A co sądzicie o takiej erotyce na wesoło? Pomaga przełamać granice? Moja pani jest dosc niesmiała....