Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńkaaaa001

Walentynki - pomóżcie

Polecane posty

Gość maleńkaaaa001

Hej! Jutro jak wiadomo są walentynki, a mnie niestety nie stać na jakiś super prezent dla mojego faceta :( bardzo go kocham i chciałabym mu dać coś na prawdę wyjątkowego, macie jakiś pomysł? bardzo proszę...

Gość fsdfasdf
zostan galerianka

może zrób kolacje,np.spagetti,do tego butelka wina...spędzicie czas napewno miło..

Upiecz mu pierniczków w kształcie serc i zapakuj w ładne pudełeczko

Gość hr Rosporek-Walicipski
ugotuj mu fasoli i razem się uczcie wypiardywać międzynarodówkę, będzie głośno i radośnie....

Gość maleńkaaaa001
Hmm... prawda, tekst dobry ;D Ale licze jeszcze na parę choć troche normalnych odpowiedzi :P

Gość
Mogłaś pomyśleć trochę prędzej... jeśli masz wspólne zdjęcia to leć po jakąś ładną ramkę i wielkiego lizaka serducho. A poza tym to jeśli nie stać Cię na kupno czegoś to powiedz mu o tym.. powiedz,że cokolwiek dostanie to ma pamiętać,że mimo iż to drobiazg to na pewno od serca :)

Gość
Może jakiś kubek walentynkowy.. to koszt 5 zł.. To przecież tak niewiele.. wystarczy poszukać.. Jest tyle drobnostek.. może coś do postawienia.. jakaś figurka.. coś z motywem walentynkowym.. Sporo jest takich reczy i ja osobiście uważam,ze walentynki to najprostsze święto.. bo tyle tych wszystkich pierdół jest.. Na urodziny to gorzej.. ale walentynki to nie tak źle :) przejdź się po sklepach z jakimiś drobnostkami, coś na pewno znajdziesz :)