Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana___________

Sesja - został jeden egzamin, poprawka.. Nie mogę się nic nauczyć. Jakie macie

Polecane posty

Gość załamana___________

Jakie macie metody na naukę? Ja zrobiłam sobie wolne cały tydzień, by się uczyć. I co z tego wyszło? Nie mogłam się skupić i całymi dniami siedziałam przed książkami, ale nic się prawie nie nauczyłam.. porażka :( Zmarnowany tydzień, co ja mam zrobić.. poprawka we wtorek. Jakie macie sposoby na taki brak weny do nauki?

Gość ja sobie robię taką
"rozpiskę" - czego się nauczę w danym dniu. Staram się, aby materiału nie było zbyt dużo na dany dzień, a 2-3 dni przed egzaminem już nie uczę się niczego nowego, tylko powtarzam.

Gość załamana___________
Ja też robiłam rozpiskę, ale nic z tego nie wyszło.. Muszę opracować inny sposób nauki. A tymczasem wzięłam się do roboty. Zakuwam.

Gość Meliissssaaa
Ja mam 3 poprawki :O w tym 2 jednego dnia :O

Gość Prinzessin17
Hej:) ja wczoraj skończylam sesle:) wszystko do przodu:) ja mam taki sposób: jeden dzien poswiecam sobie na opracowanie maretialu po swojemu:) biore kartki formatu A4 i ksiazki i to co uwazam za bardzo wazne notuje na kartkach. A pozniej juz nie ruszam ksiazek tylko te moje notatki:) i nie czuje wtedy takiej niechęci ze to aaaaz tyle bo powiedzmy mam tylko 30stron swoich notatek:)

Kurde...Jak ja bym chciała móc się nauczyć do mojego egzaminu z kartki 😭 tak bardzo się boje...To już nie pierwszy mój egzamin tego typu ale tym razem strach jest tak potężny że dostaje rozstroju żołądka:(:(:(:(

Gość Prinzessin17
Ja studiuje budownictwo:) jesli mam egzamin z wiedzy ''technicznej'' to siadam robie zadania rysunki i staram sie zapamiętać schematy. A jak mam ogrom teorii do nauczenia sie to nie wyobrażam sobie uczyc sie bez notatek :) w książce bylabym calyczas na jednej i tej samej stronie albo bym gnala jaknajszybciej do konca bo tu jeszcze 150 stron do konca:)

Gość załamana___________
A mój logopedia. Hmm beznadziejnie mi idzie nauka.. Miałyście kiedyś komisyjny? Ja teraz mam poprawkę, ale później zostaje komis, jakby się nie powiodło (tak tylko sobie rozważam:) ). Jak było? Zdałyście?