Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KKSP

Kafeteryjny Klub Starych Panien - reaktywacja !!!

Polecane posty

Gość miławrocławianeczka22
ja tracę na tym, bo jestem nieśmiała i w towarzystwie chłopaków jestem skrępowana i małomówna :o

Ja w zasadzie nie wiem. :P Zakładałam nawet taki topik. Chyba mnie bardziej ludzie traktują jako koleżankę, niż jako potencjalną partnerkę. :)

adonis racja ale też nie lubię ubierać się wyzywająco jak moje koleżanki i przez co nie rzucam się w oczy

Pink_Panther-- tutaj jesteś w błedzie.Nie ma brzydkich kobiet tylko są zaniedbane.Moze gustu i aparycji nie mają.Są przestraszone lekko jak w takiej sytuacji się znajduja.A tutaj trzeba byc przebojowym

23:20 [zgłoś do usunięcia] Pink_Panther A jak nie jest ładna, a przeciętna? Miałem racje. Brzydulki to są :P

Nosz kurcze, nawet nie chodzi o to, że brzydka musi być kobita od razu. Różne gusta są. Po prostu nie pociąga, nie zwraca uwagi na siebie. Taka kumpela, albo szara myszka :P

Trzeba przyznać ,ze wina jest samych kobiet.Dlaczego?? A od przedszkola się narzucacie tym niektórym fajtłapom a jak dojdzie do pełnoletności myśli ,ze tak dalej bedzie trwało:D

Pink_Panther-- to są twoje kompleksy i subiektwna jesteś do siebie.To musi ocenić ktoś inny czyli obiektywnie.Miałas taki przypadek że powiedziano Ci wprost??

Adonisie drogi, kompleksów nie mam, to realna ocena. Taka zwykła kobieta ze mnie. Po prostu nie jestem w posiadaniu "tego czegoś", co sprawia, że dziewczyna pociąga chłopaka. ;)

ja uważam że jestem nudna i nie mam tego "coś" Max Witaj. Też jesteś samotny?

Nawet nie śmiem nic strzelać w tym temacie w oparciu o głos serca. :D Ograniczę się do pytania bez odpowiedzi. :P

adonis dzięki - miły jesteś

To słynne "coś" jest chyba bardziej złożoną kwestią niż występowanie gruczołów mlecznych. :D A tak w ramach uzupełniającej dygresji- nie jestem deską. :P