Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość mama zmieniajace swoje zycie
To,że aleksandra cieszyła sie tylko z roweru to świadczy o wychowaniu przez rodziców.Chowana w kasie,to i kase chciała. Biblia właśnie byłaby dobrym prezentem plus coś jeszcze.............ale skoro komunia dla Ciebie to prezenty.......to gratuluje podejścia.Dziecko swoje tez pewnie wychowasz tak,aby liczyły sie tylko pieniadze. Moje dziecko również idzie do komuni,nie należe do biednych ,ale wiem co jest ważniejsze i na szczęście moje dziecko dzieki mojemu wychowaniu wie co się w życiu liczy.Prezenty sa ważne dla dziecka,ale proszę Cię.........

Gość mama zmieniajace swoje zycie
Rodzic chrzestny nie jest od rozpuszczania dziecka,ale od uczestniczenia w jego życiu i wychowaniu.Ale zdażają sie tacy którzy wkupują się w łaski dzieci prezentami,im droższy tym jestem fajniejsza ciocia. I nie masz być z czego dumna....

Nie wkupuje się w jej łaski, a że jestem jej ulubioną ciocią to od zawsze uwielbiała siedzieć jako niemowlę u mnie na kolanach. Poprostu chce żeby dostała super prezent który na długo zapamięta.

Gość Chcąca iść na bal
Za pare lat,jak przyjdzie czas na wesele,przyjdzie i powie Ci,JA CHCE TO!!!.......a kto wie,co ty wtedy bedziesz miała w kieszeni...

Gość bjujuj
naprawdę szczerze polecam bo warto

Gość bjujuj
a szałas czy namiotach nie ma,ale tam są również hotele,chociaż ja polecam takie szałasy czy namioty,większa frajda

Gość bjujuj
są tam te bungalowy,w niektórych są prysznice,minibar,nawet TV ale nie we wszystkich

Gość bjujuj
od namiotu masz niedaleko do WC,prysznica,a obowiązuje zakaz chodzenia w stroju kąpielowym

Jak zakaz chodzenia w stroju kąpielowym? czemu? wiesz ale wc niedaleko to nie to samo co własna łazienka w hotelowym pokoju.

Gość bjujuj
zakaz chodzenia w stroju kapielowym poza plaza,poniewaz mozie sie to innym ludziom nie podobac

no i wybralas najtansza z atrakcji hihih a tak poza tym to hotel najblizszy od wyspy to 25km :D:D:D mozna wynajac prywatna kwatere kolo 5km od wyspy ale.. te szalasy sa o wiele lepsze bo to w samej wyspie :D a czy to jest takei suuuper to nie powiedzialabym fajne ale bez pzresady

A ja nie rozumiem czemu na kafe nie można uzyskać normalnej odpowiedzi na zadane pytanie. Spytała dziewczyna co kupić siostrzenicy, podała kilka swoich pomysłów, i zaraz ją zjechali. Jak ma pieniądze i chce je wydać na chrześnicę to co w tym złego? I czyja to sprawa? Sama jak bym miała to bym dziecku wiele rzeczy kupiła nikoniecznie potrzebnych, ale po prostu sprawiających frajdę. Ale nie mam, co nie znaczy, że jak ktoś ma to muszę go oceniać. Ja dostałam na komunię komputer i rower, oprócz tego pieniądze i biżuterię, cieszyłam się ze wszystkiego, ale z zagranicznych wakacji cieszyłabym się równie mocno, albo i jeszcze mocniej :D I każda z was by się cieszyła na miejscu tego dziecka, więc nie rozumiem, dlaczego tak złośliwie komentujecie to, w jaki sposób autorka wydaje SWOJE WŁASNE ZAROBIONE pieniądze.