Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia578

Czy ktoś był niedawno w Egipcie z Alfa Starem?

Polecane posty

Gość Monia578

Porównaliśmy ceny kilku biur i w alfie jest najtaniej a my nie mamy za dużo kasy. Wybraliśmy hotel 4* Sultan Beach w Hurgadzie (jeśli ktoś tam był to też proszę o opinie).

Gość Kin3ka
My byliśmy w Egipcie na last minute w styczniu, z tym że w innym 4 gwiazdkowym hotelu. Powiem tak - jak hotel ma 4 gwiazdki to naprawdę jest tego wart. Bardzo elegancki i czysty. Alfa star się dobrze wywiązało z umowy i z wypoczynku wróciliśmy bardzo zadowoleni. Szkoda tylko, że w Polsce zastała nas zima. Brr mam już dosyć śniegu i mrozu.

Gość szkal3n
No ja właśnie się zastanawiam nad tym biurem, znajomi mnie namawiają na wyjazd do Bułgarii. Szukam opinii o alfie no i jest sporo nawet tych pozytywnych więc chyba nie ma się czego obawiać?

Gość Monia578
Spytam też szczerze o pałki tubylców, w którym rejonie najlepsi ?? piszemy anonimoo nie wstydzcie się, podzielcie doswiadczeniami.

szakal3n ja byłam z alfa starem w bułgarii i było bardzo fajnie. coprawda standard niski ale czego chcieć za 1000 zł za tydzień z przelotem . był hotelik 2 albo 3 gwiaazdkowy a przypominał bardziej pensjonat w Polsce, ale było sympatycznie, nawet sprzątali nam codziennie, miałysmy sniadania no i tez byly fajne np. melon z rana ... aa na miejscu było też 2 rezydentów , w ogóle wszystko super, ale też pogoda dopisała mimo że był to już wrzesien

Gość Kin3ka
nie wiem nic o pałkach :D ja byłam z mężem ale za rok pojadę sama z koleżanką , bo fakt widzialam kilka przystojanków z Egiptu ooo boscy byli ...a ja z mezem ;(

Gość kaśka gg
Hej, ja byłam niedawno na wycieczce last minute w Sharm z alfą. Ogólnie rzecz biorąc to spotkałam się z miłym traktowaniem, obsługą na najwyższym poziomie. Zastrzeżeń nie mam, bo zobaczyłam wszystko co sobie zaplanowałam, świetnie się bawiłam podczas wycieczek. Rezydenci dbali aby niczego nam nie zabrakło. Pozdrawiam