Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewwew

spedzic znim walentynki skoro nei chce sie znim spotykac

Polecane posty

Gość ewewwew

Poznałąm faceta spotykalismy sie 3 misieace ale stwierdziłam ze nic nie czuje po prosiłam o czas i powiedziałam ze zobaczymy sie w alentyki ale w trakcie ciszy nawet raz o nim nie pommyslałam.Moglabym zrobic mu przysługge zeby nie było mu smutnow walentynki bo nikogo nie mam.ALe pytanie czy jest sens skoro wiem ze nzim nie bede!On pisze przynosi kwiatki i pyta czy "bede jego walentynką"i spedze znim ten dzien.Niby co mis zskodzi ale wtedy uzna ze ma szanse a niestetety jest mi obojetny i nie ma...

Gość ewewwew
jak sie a=na to zapatrujecie?bo mam problem:(

Gość ewewwew

Gość w sumie może byc miło
nawet jak nie masz zamiaru z nim być a nie masz innych planów na jutro to co zależy

Gość oczywiscie spotkaj sie z nim
i koniecznie zajdz wtedy w ciaze. Dziecko poczete w ten dzien bedzie zdrowe i piekne, bedzie geniuszem i zapewne bedzie to ciaza mnoga, moze trafia sie trojaczki.

Gość czarodziejka z marsa
nie rob mu niepotrzebnie nadziei

Gość ewewwew
w jaka ciaze cjodziło o jakas kawiarnie itp.Ale on to odbierze ze skoro widze sie z nimw dzien zakochanych to moze cos ztego byc.A przeciez ne ebede mu jutro mowila ze nic do niego nie czuje przy romantycznej kolacji ni ebede wyprowadzac go z bledu jak juz sie spotkamy.nie wem..