Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinokio to anioł i diabeł

Wszyscy jesteście...............

Polecane posty

I tal będziemy w kontakcie, chyba, że kafe zdechnie :D Przestraszyły się odczytywania IP ? :D :classic_cool: O Bosz, jestem potworem.

A piwo to można?! :P Mnie po łapach :O Przecież będą mnie paluszki bolały! Mam zapas tylko na pięć dni, jutro kończę ;)

No jak chlapniesz piwo i zapas deprimu na 5 dni naraz to będziemy sobie mogli pogadać co najwyżej o twoich chalunach...ale moze być to ciekawe;) Fajny odlot jest też po morsie...wlewasz sobie troche w jednorazóweczke i głęboko sie sztachasz:)...Fajne uczucie...jakby sie było jedynym człowiekiem na ziemi...extra!!!!

Ja po długich poszukiwaniach i różnych eksperymentach też doszedłem do wniosku, że to jedyne używki, którymi moge sie cieszyć...To może kiedyś byśmy sie spotkali i nacieszyli nimi razem:P?

Dasz mi deprim i będzie git...A skąd Ty wogóle jesteś żebm nie musiał ludzi po całej polsce sie wypytywać o zupe pomidorową...obawiam sie, że nie spotkałbym sie ze zrozumieniem;)

Sprawdź, sprawdź :D Cała moja wiedza matematyczna prócz Goldbacha pochodzi z książek Stephensona, więc ze mną raczej o tym nie pogadasz :P

Tak właściwie to niczym :D Obecnie przeżywam załamanie nerwowe w związku z tym, że miłość mojego życia mnie zdradzał, a wcześniej mieszkałam z nim, dawałam się robić w balona i pracowałam w sklepie z wódką :D