Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elberatka

ojciec przyjaciółki bierze ślub. co na prezent?

Polecane posty

Gość elberatka

jak w temacie. dodam, że mam 22 lata, studiuję i jestem w większości na utrzymaniu rodziców, ślub będzie mały. z przyjaciółką znam się od wielu lat więc naturalne, że jesteśmy blisko ze swoimi rodzinami, moi rodzice zapraszają ją, jej mnie na obiady itd. znałam jej zmarłą mamę, znam nową partnerkę taty (wspaniała kobieta). także nie zostałam zaproszona i nie idę 'bo wypada' tylko z czystej sympatii i dobrych relacji. jakieś propozycje?

Gość przyjaciółkę zapytaj
Tutaj nikt nie zna ani tego mężczyzny ani jego przyszlej żony więc jak ktos ma ci coś sensownego poradzić?

Gość elberatka
na tej samej zasadzie powinny się w takim razie kończyć wszystkie tematy o ślubnych prezentach. może inaczej: co kupić na prezent ślubny dla ludzi lat 50?

Gość zapytaj przyjaciolki
Jaki masz budzet? Moze jakis bon na romantyczny wyjazd w weekend? Albo abonament do teatru? Albo cos z klasyki - biale szklo.

Bilety do teatru to fajny pomysł. Jak bywasz w ich domu i wiesz, co lubią, to może obraz jakiś, albo jakaś porządna książka, np. album , który wiąże się z ich zainteresowaniami.