Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyxx

można mieszkać z exem ?

Polecane posty

do tablicy chono mi tu :D kim jest tajemnicza Lady co sercem Twym juz odtąd włada????????????????????????????????????????????

Pani nauczycielko, meldowuję się przy tablicy :D Kimże ma być owa lejdi jak nie Tobą ? Któż kiedyś odgadł ja zamknąć paszcze mówiąc do mła :D ?

Tyś za pomereńczka sie chował????no co za Diablo nicpote!!!nawet jak kminisz to kmiń tak dalej bejbe... :D ja nie umiem serca skraść :O nie ja nim władam :O we śnie Cie podrecze za iście szelmowskie kłamstweło :P

a wiesz co Ci powiem?fajnie jest zaglądać na kaffe wiedząc,że ktos lubi moją obecność i moze na mnie czeka :D masz buziaka za to 😘

lubie Cie Naczelny 😘 pisze mi sie z Toba gitaśnie 😍 a czyta jeszcze lepiej zwłaszcza jak klniesz jak ojciec szewca :D Walentynkę?pewno ,ze tak :D zbiorową Walentajn założe :D moj pierwszy temat na kaffe :D

ello co to za stopka??????????????????????/az sie zarumieniłam :D onieśmieliłeś mnie i jestem cała w pąsach :D chyba zdejmę odzienie bo gorrącz mna zawładnęła 😍

dobra...skoro jestesmy na etapie podwiazek nocopoślubnych :D to wypada sie przedstawić...wiesz tak bez buzi niebardzo :D Jula jestem ;) :) :D

uwodzisz mię?????????ojj co na to Lucyferro???nie zadzieraj z Nim bo Cie znajdzie Kochanie :( i co wtedy zrobię ???nawet Twego poka nie zdążyłam zdobyć :(

Jasne, że uwodzę, a co :D. Poka to tylko emaliowo możesz zdobyć ode mła. Mnie również miło...👄 👄 buzi, buzi...Jacek O Lucyferro się nie mart...przytrze się mu różków tarlakiem, to przestanie fikać ;)

ode tła dostanę poka??ok to jutro z Walentajnem przybedzie majne adreso prywatnero :P i gdzie tam przy biodrze mi sie zapodziałeś???????????????????????wracaj w oka patrzec😘

Przecież patrzę prosto w oka twe....eeee.....znaczy w te dwa niżej, które odsłoniłaś bluzkę zdejmując. Ładne oczy :D Na biodrze zaś ręce mi się jakoś zatrzymały sparaliżowane czy cóś ;) Gracias za emalię walentynową tumoroł

oszsz Ty!!!!!!!! na bacznośc do pionu mi tu:P od biodera sie odkleić :P poka byc musi...zebym przez pomyłkę drużbowemu nie powiedziała YES My Lord :D

Poka zwrotne Twoje dostane :D ? No już stoje na baczność, się tak nie denerwuje, bo to szkodzi :P. To co mam z tymi ręcami zrobić ? W kieszeń schować :D ?

sie rozumie:D schowac je alle juu bo sie nadto rozochociły :D i kłopotu nam narobią :P Naczelny...dzis moj eks mnie wpienił...zdegradował mie jako kobietę...czuje sie bshytka i mało ekhmm kobieca :( z tego powodu miałam dzis doła na tyle demotywującego,ze przesiedziałam na forume dzien cały :(

Daj mnię jego adres...zrobię mu z dupy jesień średniowiecza za to jak potraktował moje law ! Choć się przytul jak Ci źle, ja nie mogę bo ręce w kieszeniach schowane mam ;).

Naczelny...Ty moj zwierzu najdroższy...😍zrobiłbys to dla mię?????????maj lafie Ty przeklinający niekiedy 😘 niee...lepiej nie...niech mu tam sie z tą brzydaluchą słodko żyje...mściwa niestety nie jestem:( no cho do piersi mej pshytulę za to Cię😍

tylko jak przytulam mam pewne zboczenie nabyte skund nie wiadomo do dnia owego-oplatam wokół moimi niedługimi nogami :O czuj się ubezwłasnowolniony Bejbe :*

nie mam odwagi wstydzem siem pczkaj do jutra świeżo z rana zrobię Ci suprajsa ok? i nie odchodz mnię jeszcze 😍 utknelismy na biodrach:D dalej tym tropem pojdzmy Kochanie :D

Gość kupolak
diabolica i naczelny jestescie pojebani :O idzcie sobie pogadac na gadu a nie rozpierdalacie dziewczynie temat :O