Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyxx

można mieszkać z exem ?

Polecane posty

intymnie sie zrobiło ajjajaj winko w małych ilosciach...inaczej strace kontrole i potrzebny bedzie sprzet co okiełzna mnie troszeczkę :D lubie wtedy psocić :D dostaniesz mandat za nieprzestrzeganie ciszy nocnej a nie daj boshe piekna strazniczka miejska kajdankami Cie potraktuje...na komende odprowadzi i jeszcze tam uroki na Cię bedzie rzucać :P a ja?sama wna wielkim łożu zostanę :P

W porządku, zmieniamy menu. Kanapki z białym serem i dżemem, kakao lub herbata z cytryną cobyś za bardzo nie zaszalała po tym :D. U nas w SM nie ma strażniczek, a tym bardziej pięknych :D

Deserek...a fe ! Jaki seks ? Romantyczna kolacja przy 30 watowej, energooszczędnej żarówce, namiętny polski serial na TVP 2, rączki na kołderkę i spać.

dobra :D umowa stoi :D pifko moze byc :D a masz sportowy?Kolejorza bysmy obejrzeli :D taka nazbierana energia meczolubna godna spożytkowania :D no i nie rozpychaj sie na wyrze :D posuń troszeczke :D i kołdrą sie podziel Bejbe...bo lubię ciepło nocą :D no dobra przytulic mię możesz :D

ja tam za meczami nie przepadam ale skoro lubisz to sobie oglądaj, a ja się skupię na przytulaniu i ocieplaniu cię kołdrą i nie tylko ;) Celibatowo nie umrzesz, to tylko podpucha na potrzeby zbulwersowanych :D

uffff juz sie martwiłam ,że na pidżamowym party ,cmoku w czółko sie skończy ;) a pies?jest tu gdzies pies?ja z nim o piatej rano nie wychodzę do parku za diabła :P nad ranem na śpiocha :D żadne dotlenianie mi w głowie :D

Nie ma psa, nie będziesz musiała ganiać, zresztą do parku za daleko 🖐️. Tylko robimy losowanie kto leci do sklepu po świeże pieczywo, a kto podtrzymuje ciepłotę łózka :D

śpij juz spij ...skoczę po te bułeczki :D jak nie wroce za godzin dwie...znaczy że sie zapodziałam :D trza bedzie wzywać posiłki :P

te bułeczki na samym wylocie z miasta :( to przez nieuwagę :D zbłądziłam :D bujanie w obłokach wyprowadziło mnie na manowce...nie znam drogi powrotnej :D ello zgubiłam się :O

No jak ty łazisz...no jak ?? Pewnie za listonoszem polazłaś ze sklepu :P. Czekaj ino kubrak zarzucę na się i po Ciebie idę, bo się przecież na tej wsi z 3 ulicami zgubisz :D. Siadaj na przystanku PKS i się nie ruszaj :P

hahahah na przystanku jedynym w okolicy siedzi jakis szul...ja tam sie go boje!nigdzie z nim na ławeczce nie siadam :O o niee :p :P idę z powrotem :D stopa zahaczę :P moze mię kto podrzuci :D co Wy macie wszystkiego po jednym w tym city????boszsz dokąd mię uczucie poniosło :O nagroda się należy :P

W nagrodę dostaniesz kolację do łóżka, a potem powtórkę z wieczoru i nocy ;). A na drugi dzień ja idę do sklepu, bo znowu gdzieś znikniesz i tyle Cię będę miał przy sobie :P

a na dzień trzeci wróci żona a mię po szafach chować bedziesz :O ta nagroda to całonocna byc musi...na zapas :D

no nie polazł gdzies no!ledwo go z ramion wypuściłam a ten juz chodu :O :O :O gdzie polazło co 😍

to Ty szybki jestes :P widzisz?wymarałam u szefa miłosne skrzydła i pewnie juz je dostałeś :D tylko zwroć po wszystkiemu :D :D poka co tam masz w torbie :O

Zależy w której :P Fajne te skrzydła ale pozwolisz, że do łóżka to ja je ściągnę. Bo niechcący w szaleństwach Saturday Night Feaver oczko Ci mogę uszkodzić ;)

a ciężkiś bardzo?żeby przez próg Cie przenosząc nie pekło mi ścięgno :P bo z nocy poślubnej nici :O

Dasz radę ;). Moce piekielne na pomoc zawezwiesz i mnię przeniosą coby Twoje delikatne ciałko cierpieć przy ciężarze mym nie musiało. Tak więc o noc poślubną spokojna Twoja rozczochrana ;)

niee no znowu mie poczochrasz??wymiętolisz??pognieciesz??? i jak ja sie ludziom pokażę jako Naczelnikowa żona :O :O nie uwierzą w me szczescie :( w stanie po spozyciu upojno-nocnym :D

Się zrobisz na bóstwo z rana, strzelisz palcem i moce które zaposiadasz ułożą Ci fryzurę, walną makijaż i będzie gut ;). A gdzie Ty chcesz wychodzić z łózka do południa ? Zimno, śnieg pada, obiad Ci ugotuję...:D

łe zrobisz obiad??? :O o krcze to rzeczywiście nigdzie nie pojdę...dobra ide sie szykować...zanim dojade do Ciebie...wiesz,PKP i te sprawy troche czasu upłynie :O ide przywdziewać czerwień rozkoszną ,pewnie i tak mię jej pozbędziesz...ale co oko widziało to zapamietało :D drugi raz pierwszego wrażenia nie zrobię :D cze wlecę tu zaniedługo :D 😘 😍

jak powiesz kto Cię tak słodko zakneblował to wrócę kimże niewiasta jest co serce chama kochanego skradła :D walka o serce Jego toczyc sie zaczyna ;) czedo pozniej😘