Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wi82

upadek na sniegu a ciaza

Polecane posty

dzis poslizgnelam sie na sniegu i przewrocilam na tylek. na szczescie nie walnelam mocno, ale zdenerwowalam sie. czy cos moglo sie stac dziecu? to 27 tydzien ciazy. nic mnie nie boli, nie mam plamien. jesli cos byloby nie tak, to jakie bylyby objawy?

Obserwuj ruchy dziecka - jak nic sie nie zmienia to jest OK. Ale radze nie wychodź sama na śnieżyce, a jak już to ubierz wygodne buty u bardzo uważaj. to już zaawansowana ciąża.

Gość jeju litosci
najlepeij to zamknij sie w okraglym (by nie bylo kantow bo a nuż cos sobie zrobisz) obitym gąbką pomieszczeniu i przehibernuj całą ciążę bo w koncu ciaża to choroba wedle niektorych:O

Gość dziecku to sie moze cos stac
ale nei dlatego ze sie przewrocisz czy cos tylko z powodu twoich schizów...stresuj sie byle czym dalej:O

Gość Izusia87
Moja mama spadla z drabiny jak myla okna gdy byla ze mna w ciazy. Podobno niezle pierdzielnela ale mi sie raczej nic nie stalo. Jak upadlas na tylek, a nie na brzuch to pewnie nic dzidzi nie bedzie, nie przejmuj sie. Jezeli jednak poczujesz ze cos jest nie tak, to nie wahaj sie isc do lekarza. Ale nie sadze, zeby tak upadek wyrzadzil jakies szkody. Powodzenia. x

Gość gdzieznalezccccc
moja mama tez sie zima przewrocila jak bla ze mna w ciazy i nic mi sie nie stalo

Gość gdyby taki upadek
zaszkodzil ciaży to byłby znak, ze w ogole z ciążą caly czas było cos nie tak, zagrozona itp. Przy normalnym., prawidłowym przebiegu ciąży cos takiego nie ma prawa zaszkodzić!

Ja tej zimy upadłam na tyłek już z 10 razy . I wszystko dobrze :) Wody płodowe amortyzują upadki i urazy ... Nie martw się :)

Ja tej zimy upadłam na tyłek już z 10 razy . I wszystko dobrze :) Wody płodowe amortyzują upadki i urazy ... Nie martw się :)