Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaaatka

Czy jestem jeszcze dziewicą?

Polecane posty

Gość beaaatka

Powiedzczie mi prosze: jak to jest z dziewictwem? Kiedy się je traci. Ja jeszcze jestem dziwicą - tak mi sie zdaje. Ale chłopak namowił mnie i obciągnęłam mu kilka razy z tego 2 razy z połykiem. A teraz mówi że powinnam już mu się oddać bo i tak nie jestem już dziewicą. Czy ma rację??

Gość Armagjedon
Dziewictwo sie traci podczas przebicia blony znajdujacej sie przy wejsciu do pochwy...

Gość beaaatka
No, ja też tak myślę. ale on twierdzi że jak obciągałam to juz nie jestem. I mówi że jak nie chce mu dac normalnie to chociaż niech bedzie anal.

Gość Armagjedon
Boże co za kretyn w takim razie.

Gość LadyPiggy23
Psychicznie dziewica z Ciebie, jak z koziej dupy trąba (uwaga, to porównanie nie ma za zadanie odebrać odpowiedzi poważny kontekst, ale jest po prostu moim osobistym komentarzem), ponieważ miałaś zetknięcie z męskim członkiem i ogólnie z seksem. Ale fizjologicznie dziewicą jesteś, błonę masz i jej przebicie jest bolesne (z reguły, ale nie zawsze, czasem jest też krew), ona jest na głębokości około 3 cm. w pochwie. Masz prawo bać się 1-szego razu, bo ten jeszcze przed Tobą. A Twój facet jest porąbanym debilem, któremu zależy tylko na Twojej dupie. Zmień go, nie zasługuje na Ciebie. Pozdro od LadyPiggy. ;) a, i możesz pomóc tu : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4376365 dzięki. ; *