Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska1234

CZY JESTEM W CIAZY?? ODP PILNEE!!!!

Polecane posty

Gość miska1234

Witam ;) JUz od miesiaca nie biore tabletek anty(bralam przez 1 rok regularnie) tydzien przed miesiaczka zaczelam brac macmiror 500,po tyg. dostalam miesiaczke ktora trwala 7 dni i przez ten czas nie bralam tego macmiroru 500. tydzien pozniej uprawialismy zchlopakiem peeting(ja bylam w bieliznie,on bez lecz nie doszlo do wytrysku twalo to min gdyz otrzasnelam sie i przypomnialam sobie ze chlopak wydziela przed orgazmem plemniki..lecz on stwierdzil ze napewno nawet do konca sie nie podniecil..lecz ja nadal sie boje... po tygodniu od tego wydarzenia wzielam 1 globulke macmiroru i doslownie po 30,20 min zaczelam krwawic z drog rodnych..przestraszylam sie bardzo ;/ i wzielam 5 tabletek anty na raz...minelo juz 5 dni od wziecia tych tabletek anty i nadal krwawie a na dodatek boli mnie brzuch w dolnej partii(czuje sie tak jak gdybym miala miesiaczke) lecz przeciez mialam ja liczac od dzis 2,5 tyg. temu... .....wiem ze jestem bezmyslna biorac tyle na raz.. ale strach mna rzadzil i sorry za niestawianie polskich znakow ;/ JESLI KTOS WIE NIECH MI ODPOWIE DLACZEGO TAK JEST?? CZY JESTEM W CIAZY?? :( CZY POPROSTU PIERWSZE KRWAWIENIE WYSTAPILO OD MACMIRORU A DLUZY SIE PRZEZ TABLETKI ANTY?? ODP .. PROSZE!!! jak najszybciej..

Gość głowa boli głowa
jak czytam takie posty, to mi ręce i cycki opadają. Jak można być taką kretynką :/ Jakie wzięłaś te pigułki? Tak, krwawienie dłuży się przez to, że wzięłaś bezmyślnie 5 pigułek antykoncepcyjnych. Skoro byłaś w bieliźnie, to niby jak miałaś zajść w ciążę? Idź się lecz idiotko.

Gość oj dzieci ......
trza bylo na biologii uwazac.