Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Cudny ktoś..

Co Jej dać na Walentynki ?????????? DZIEWCZYNY - pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ..Cudny ktoś..

Jutro Dzień Zakochanych :) A więc m.in. mój i mojego skarbka :) Mam już plan jak umilę mojej Ani dzień. Trochę inaczej będzie niż dotychczas. Jesteśmy ze sobą już 5 lat i chcę wymyśleć coś oryginalnego. Mam asa w rękawie : Podobno ładnie śpiewam , a Ania jeszcze nigdy nie miała okazji mnie posłuchać. Tylko że ..... boję się że spanikuję :( Dobry chłopak ze mnie , mam wrażliwe serce i jeżeli wczuje się w słowa piosenki to może mi się głos łamać. Ćwiczyłem ostatnimi dniami : IRA - Nie daj mi odejść ... i właśnie tą piosenkę chciałbym zaśpiewać. Tylko że teraz to już sam nie wiem czy to dobry pomysł :( Może jakaś inna pasowałaby lepiej niż ta ? Jeżeli nie za bardzo ją kojarzycie to posłuchajcie przez moment. http://qba1988.wrzuta.pl/audio/4MAQ4vmwk0N/ira_-_nie_daj_mi_odejsc

Gość pomarańczowa ja
buhahahaha, jakby moj chłop zaczął mi spiewać z okazji walntynek to sorry, ale wyśmiałabym go..chyba głupi misiu byłby lepszy... moze jeszcze bedzie ci gitara towarzyszyc albo akordeon:o

Gość jukrecja
Wydaje mi się, że całkiem niezłym pomysłem na prezent walentynkowy może być jakiś elegancki komplet bielizny :) Coś w stylu tych od Nipplex, są one dobrej jakości i stylowo wyglądają. Nie znam kobiety, która nie ucieszyłaby się z takiego podarku :)