Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deuntonix

Co będzie...

Polecane posty

Gość deuntonix

Co będzie, gdy wejdziesz na czubek drzewa? Zagadka dla inteligentnych. Polecił mi ją pewien psycholog.

a jak wejde to nie daj boshe jakis ptok mię pobrudzi :P ja nie wchodzę !nie ma bata!posiedzę pod drzewem :P

Gość maturks4
A po co?

Gość deuntonix
odpowiedź: DWA CZUBKI ;) oj cienko u was z inteligencją

Gość Coookkkk
nie zejde juz stamtad :( za wysoko a jakie jest rozwiazanie?? :)

Nic nie będzie o ile nie spadniesz. p.s. no i co mam i ku poniżej normy?

Gość deuntonix
odpowiedź: DWA CZUBKI oj cienko u was z inteligencją

ello cos mi nie gra jak wejde na czubek to go stopą zakryję i nie bedzie juz innego czubka niz moj własny...żadne dwa...wychodzi jeden :P

Gość maybe me maybe she
to jakiś głupi psychollog.. zadał pytanie co BEDZIE.. A NIE KIM BEDZIESZ..ALBO ILE CZUBKOW BEDZIE.. co bedzie..czyli co sie stanie, w takim znaczeniu. I twoja odpowiedz była trafna. Jesli wejdziesz na czubek to bedzie to czubek teleskopowy jak rurka prandlta teleskopowa..czyli o 2 rozmiarach: dł czubka drzewa dł czubka ciebie (gdy ty siedzisz na czubku)

Gość deuntonix
podzielę się z Wami również innym moim kawałem, który sieje spustoszenie wśród studentów ;) oczywiście ze śmiechu ;] Brzmi on: Żona grozi mężowi, że się zabije: -Wyskoczę przez okno! -Przecież mieszkasz na parterze...

Gość deuntonix
podzielę się z Wami również innym moim kawałem, który sieje spustoszenie wśród studentów oczywiście ze śmiechu ;] Brzmi on: Żona grozi mężowi, że się zabije: -Wyskoczę przez okno! -Przecież mieszkasz na parterze...

Gość deuntonix
kawał pierwszorzędny, tylko niektórzy nie czują tego humoru albo nie znają jego znaczenia

zapodaj lepszy jak żes taki mundry :P :P :P to złośliwośc wzięta z gygy :p przepranx very bardzo :P ten moj mię olał :O :O :O

deuntonix podzielę się z Wami również innym moim kawałem, który sieje spustoszenie wśród studentów oczywiście ze śmiechu ;] Brzmi on: Żona grozi mężowi, że się zabije: -Wyskoczę przez okno! -Przecież mieszkasz na parterze to nie jest kawał. w gimnazjum pewna koleżanka ze złamanym sercem postanowiła popełnić samobójstwo. wszyscy przerażeni lecą za nią, a te kretynka z parteru skoczyła. i papę sobie odarła , bo twarzą na beton:)

Gość kafeteriankaaaa
Pytanie do deuntonix: czy w tym kawale o parterze chodzi o cos więcej niz o to, ze z parteru nie mozna się zabić? Bo piszesz tak, jakby on mial jeszcze inne zanaczenie.

Gość Goska......
"deuntonix Co będzie, gdy wejdziesz na czubek drzewa? Zagadka dla inteligentnych. Polecił mi ją pewien psycholog. DWA CZUBKI oj cienko u was z inteligencją" ..cienko oj cienko!..wlasnie ze trzy, bo ze strachu ci stanie!:D