Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piffffkoo

globulki macmiror 500 wn ciazy poradzcie

Polecane posty

Gość piffffkoo

Niestety od poczatku ciazy cierpie na grzybice pochwy.W pierwszym trymestrze lekarz zapisala mi nystatyne dopochwowo.Pomoglo na troche.Niestety grzybica znow wrocila i teraz dostalam globulki dopochwowe macmiror 5oo.Jednak przeczytalam na innym forum ze sa on szkodliwe na plod...nie wiem co myslec.Czy ktoras z Was tez uzywala tych globulek w trakcie ciazy_

Gość mom791
zadna z Was nie uzywala tych globulek?

Gość pifffffko
???????

Gość do piffffkoo
tutaj czesto ignoruja pytania i w ogole nie odpowiadaja radze Ci napisac na iinym forum

Gość do piffffkoo
to forum jest do bani serio radze Ci zalozyc ten watek gdzie indziej tu nie znajdziesz porady a szybciej cie powyzywaja

Gość ndnksnvmdn
Ja brałam te globulki, nie prawda ze działają szkodliwie na płód, wiecej szkody wyrządzisz tą grzybicą, niż tym lekiem.Brałam w połowie ciązy i pod sam koniec.Radzę zrobic posiew i sprawdzic co tam konkretnie "męczy", żeby nie zarazić maluszka podczas porodu.A podczas brania tych globulek zaopatrz sie w stare gacie i podpaski, strasznie brudzą i ciężko sie spiera.

Gość grendii
brałam te globulki od ok.25 tyg ciazy bo miałam jakas bakterie a pozniej od 32 tyg ciaży bo załozyli mi pessar i po ciazy rowniez brałam, moj synek jest jak najbardziej zdrowy i nic mu nie dolega.