Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje kolejne zycie...

wasze poprzednie wcielenie...?

Polecane posty

kim byliscie i w jakim wieku zyliscie? jak myslicie? ja mam caly czas przeswiadczenie ze bylam powstancem warszawskim w czasie II wojny swiatowej...

Ja pewnie byłam jakimś okrutnym psychopatą ,albo zbrodniarzem wojennym :classic_cool: wiele z tego zła mi zostało :D

nikt ni wie? kim byl?::(

Gość psełdełę
ja pewnie byłam kimś złym i szkodziłam bardzo ludziom, bo teraz chyba to pokuta to moje zycie

Podobno małe dzieci bardzo dobrze pamiętają swoje poprzednie wcielenia, ale potem zapominają z wiekiem, choć mi się wydaję, że mają po prostu bujną wyobraźnie ;) A sama reinkarnacja wydaje mi się interesująca, choć za bardzo w nią nie wierzę ;)

Gość kostec.zka
bylam niewolnica

A ja pewnie byłam kiedyś szczęśliwa i bogata :classic_cool: Dlatego teraz muszę mieć niefart żeby w życiu była równowaga :O Poza tym i tak nie wierzę w reinkarnację, a nawet jeśli istniałaby to w poprzednich wcieleniach byłyśmy robakami, krowami, małpami itd

czesto mam wrazenie - jak ogladam film o II wojnie- ze tam bylam, wiem co sie za chwile wydarzy, czuje bol i strach i wogole mam wrazenie ze przezywam to na nowo. nie wiem jak to wyjasnic.

Gość psełdełę
dzieci pamiętają? mi zawsze się wydawało, że jestem księżniczką :O słusznie :classic_cool:

Gość Kika00
A ja byłam kucharką:D hehe^^ średniowiecznym trucicielem..najprawdopodobniej zostałam w sredniowieczu powieszona za moje zbrodnie:D Było zaj******e!!!!:D

nie wiem kim byłam ale na pewno byłam bardzo zła..teraz za to ponoszę konsekwencje

bardzo jestem ciekwa kim bylam.... jak zylam...mam przeswity ale nie mam pewnosci... chcialabym poznac moje poprzednie zycie...ciekawe jakim bylam czlowiekiem???

Gość Wybacz ale nie mogłaś być w
poprzednim wcieleniu powstańcem warszawskim, bo między poszczególnymi inkarnacjami mija około 1000 lat.

a skad taka wiedza? mam takie przeczucie to mowie...

Wybacz ale nie mogłaś być w _________________ A skąd wiesz ile mija? Czas ziemski to nie to samo... Ja byłam czarownicą :classic_cool:

ja bylam corka jarla Ringerike, w Norwegii, za panowania Haralda Harfagre(IX w.) Mialam brata Leifa i siostre Yngvild, ktorych poznalam w tym zyciu i ktorZy rowniez miewaja przeblyski naszego dawnego wspolnego zycia....w goraczce, w snach...Bylismy bogatymi ludzmi, ale nieszczescie wisialo nad rodem...POkochalam brata,nie bylismy z jednej matki...odrzucilam konkury moznego hovdinga...zemsta byla straszna...dwor plonal jak pochodnia....brat-ukochany polegl...siostra, cora miecza uszla, wiodac za soba hird wyjetych spod prawa, by kiedys pomscic hanbe....a ja z dziecieciem pod sercem poszlam w niewole.... siostre spotkala smierc od sznura.Mnie zabilo zatrute jadlo. Potem bylam piracka dziewka, lotrzyca, portowa panna. Lepiej tego nie pamietac:/

Gość gość
Ciekawe historie.

Gość gość
bylam ksiezniczka na zamku :-) jedno z wcielen; zostalo mi teraz ze nie msuze pracowac i super sobie zyje .-9:-)))

Gość gość
Dlaczego nie musisz pracować?

Gość gość
Ciekawi mnie skąd ta kobieta wzięła te szczegóły nordyckiej sagi...

Gość gość
W naszym kraju pewnie połowa była powstańcem warszawskim w poprzednim życiu hehe

Gość gość
15:56 niemożliwe, dziś każdy pracuje albo ma okresy ciężkiej pracy w życiu po których miewa okres zaslużonej przerwy. Więc nie opowiadaj bajek o księżniczkach i rycerzach.

Gość gość
Ja byłam chłopcem, miałam w latach późnych 80/początkowych 90 ponad 20 lat. Czyli urodziłam się się około początku lat 70. Często chodziłam na koncerty, imprezy, generalnie otaczałam się dziewczynami, z wieloma coś mnie łączyło. Moja historia urywa się w pierwszej połowie lat 90 i wtedy też ja się urodziłam w moim obecnym wcieleniu. Pamiętam doskonale jak wyglądałam wcześniej, gdzie mieszkałam i jak wyglądał mój pokój, nawet pamiętam różne stany emocjonalne jakich doświadczałam. Prawdopodobnie popełniłam w tamtym wcieleniu samobójstwo albo zostałam zamordowana. To jest niesamowite uczucie jaka więź odczuwa z moim poprzednim wcieleniem, miałam tak od kiedy pamiętam, a z upływem lat to przeświadczenie wręcz wzmacnia się.

Gość Gocha

Mnie bardzo ciagnie nad morze. Jakis egzotyczny klimat.palma.piasek.morze. chcialabym tam kiedys pojechac.cos jak  Bora Bora.mysle ze moja dusza dobrze sie tam czula.dlarego czesto mi sie to wyswietla.co sadzicie?