Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatarynkaWereszczakówna

Zajebiste dowcipy o polonistkach!!!

Polecane posty

Uwielbiam dowcipy o nauczycielach i studentach a w szczególności o polonistkach. Oto moje 4 ulubione: Trzy studentki – matematyki, kulturoznawstwa i polonistyki – zostały zapytane o swoje życie: - Co byście wolały? Mieć męża czy kochanka? Studentka matematyki: – Oczywiście, że męża. Trzeba żyć uczciwie i być wiernym. Zdrada jest wbrew moim zasadom moralnym Studentka kulturoznawstwa: – Ja wolałabym mieć kochanka. Z nikim się nie wiązać. Skakać z kwiatka na kwiatek, bez zobowiązań Studentka polonistyki: - Ja to bym chciała mieć i męża i kochanka. Mąż myślałby, że jestem u kochanka, kochanek, że u męża, a ja miałabym w końcu czas, żeby pójść na spokojnie do biblioteki Idzie emerytowana polonistka przez molo… idzie, idzie… idzie… i nagle podbiega do niej mężczyzna… Krzyczy: - Dzień dobry Pani profesor! - Dzień dobry, ale jak mnie poznałeś?! – dziwi się nauczycielka - Pani profesor, pani sukienki nie da się zapomnieć! – odpowiada uczeń Student filologii polskiej zaprosił koleżankę z roku do swego pokoju w akademiku. - Czytałaś Kanta? - Tak. - A Joyce`a? - Tak? - No to kładź się! Młody nauczyciel i stary idą razem na lekcję. Młody - stosy kserówek, teka wypchana książkami, dziennik w zębach. Stary idzie na luzaka, niesie tylko klucz od sali. Młody mówi z podziwem: - No no, po tylu latach pracy, to pan ma to wszystko w głowie? - Nie synu, w dupie... A wy znacie jakies fajne dowcipy o nauczycielach ,o polnistkach???Podzielcie się!

Gość ktosiówna
nie nie jestem polonistką i nie mam megalomani

ja też nie jestem polonistką! Gdybym nia była to pewnie lubiłabym dowcipy o matematyczkach :D moja stara jest polonistką :P

odpierdol się od polonistek. matematyczki są gorsze. i mowię to ja siostra, szwagierka, córka i wnuczka polonistki kurwa jego mać:)

ja też ostatnio się troche wkurzyłam na moją polonistkę i musiałam odreagować :P

zapodajcie jeszcze jakies fajne dowcipy o polonistkach!

Mąż odwozi do szpitala rodzącą żonę - nauczycielkę polskiego. Ta nazajutrz dzwoni do męża: - Kochany, jestem taka szczęśliwa! Wyobraź sobie: rodzaj męski, liczba mnoga!

Nauczycielka języka polskiego obściskuje się ze swoim narzeczonym. Po chwili narzeczony szepcze jej do ucha: - Kocham. - Pełnym zdaniem proszę, pełnym zdaniem :D

Gość aaaaaaaaaaaaasssssssssddddd
:D:D:D

Gość kmjhgfds
wszystkie nauczycielki sa jakies nie tego... stara prawda...

Gość kmjhgfds
wladczy ton,niedocenione...tlumacza wszystko jak pierwszoklasiscie...masskarrrrra....