Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana8989

Mam prawie 16 lat nigdy nie mialam chlopaka i tylko raz sie całowałam......

Polecane posty

Gość zalamana8989

na imprezie po pijaku faceci ze mną flirtują mowią ze jestem piękna ale zaden nie robi nic konkretnego czy jestem jakas ułomna? dopowiem tylko ze ubieram się dosc nietypowo - jak hippiska

Gość psełdełę
uroda kobiety wzrasta wprost proporcjonalnie do ilosci wypitego przez mezczyzne alkoholu 🖐️

Gość Lilllllllllly
Masz jeszcze czas dziewczyno.... Ja mam 18 lat i nawet nigdy sie nie całowałam - i co ty na to??

Gość psełdełę
ej dziewczyny, weźcie :O ja rozumiem bycie dziewicą nawet w wieku 25 lat, ale żeby się nie całować nigdy?????? toż to jakaś patologia 😭

dziewczyno :D co za problem calowac sie z kims :D problem jest w tym aby robic to z osoba na ktorej ci zalezy i w jakims stopniu jestes nia zafascynowana. Co z tego, ze bedziesz sie calowac, ruchać [kochaniem tego nie nazwę] jeżeli to nie będzie TEN facet. Piani faceci kleja sie do wszystkich.

Gość psełdełę
pierwsze wrażenie - nie pieprz bzdur, pocałunek to tylko pocałunek, to nie jest coś, na co trzeba czekać na tego jedynego

Przedstawiam sytuację: Dyskoteka/wesele czy jakaś inna zabawa - mnóstwo osób tańczy, przyklepia się do ciebie facet już w dośc zaawansowanym stanie po %% - zbliżasz się do niego, będziesz z nim się całować ? Nie zrobisz to z osobą która ci się bedzie podobała i to ty ją wybierzesz .

Gość a ja mam prawie 17
i ani raz sie nie całowałam.Nie zakochałam się,to dlatego.Nie chce sie całować z kimś kto mnie nie pociąga :P

przeciez to wcale nie jest powod do zalamki, ja w tym wieku tez nie mialam chlopaka i jakos nic sobie z tego nie robilam. Jeszcze faceci wyjda Ci bokiem;D

Gość psełdełę
ale w tym wieku pierwsze pocałnki i macanki to trzeba mieć już za sobą

'' ale w tym wieku pierwsze pocałnki i macanki to trzeba mieć już za sobą'' --i może jeszcze śłub w wieku 18'stu lat i zaraz dziecko :D dobre