Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 353rteref

ale wstyd

Polecane posty

Gość 353rteref

mam 27 lat i od dwóch lat mieszkam z taką jedną dziewczyną na stancji. Pomimo, że mam tyle lat to mój wzrost to 168cm i wazę ok 60 kg, noszę okulary i jestem bardzo słaby fizycznie i niezbyt urodziwy. W sumie na własne życzenie bo praktycznie całą młodość przesiedziałem przed kompem i nie ćwiczyłem. na siłkę wstydzę się chodzić bo nawet gimnazjaliści lepiej ode mnie wygladają i są silniejsi. Nigdy nie szedłem z dziewczyną za rękę, nie mówiąc już o całowaniu albo czymś więcej. po prostu zero doświadczeń z płcią przeciwną. na imprezy też nie chodziłem. Całe życie przed kompem. Ta dziewczyna ze stancji ma 25 lat i jest bardzo ładna. od dwóch lat mieszkamy na tej samej stancji ale ona nie zwraca na mnie kompletnie uwagi a ja jestem w niej zakochany. Raz poszliśmy nawet do kina. Powiedziała, ze jak będzie miała czas do drugi raz też pójdziemy. Zaczełem się cieszyć, ze coś się w moim życiu zmienia. Niestety nie na długo. Miesiąc temu wprowadził się do nas inny gościu. z tego co wiem to ma 23 lata a wygląda jak jakiś Pudzian i jest cholernie atrakcyjny z wyglądu (opinia innych dziewczyn). dziewczyny to zmnienia jak rękawiczki. Nie minął nawet tydzień a dziewczyna ze stancji wylądowała z nim w łóżku. Byłem zdruzgotany. Najbardziej mnie boli to, ze on jej używa tylko dla seksu. Wiem bo go widziałem z innymi dziewczynami też. Bzyka ją kiedy chce a ona się na to godzi. raz próbowałem z nią o tym rozmawiać ale odpowiedziała, że jest jeszcze młoda i korzysta z życia i że facet ją świetnie zaspokaja w łóżku. nie wytrzymałem i powiedziałem co do niej czuje a ona mi odpowiedziała, że nie jestem w jej typie a poza tym nie mogłaby być z kimś kto wygląda jak 14 latek. Na koniec mi odpowiedziała, że nie chce kogoś kto jest prawiczkiem zwłaszcza w takim wieku bo w seksie to się już w takim wieku ciężko wyrobić więc poradziła mi abym dał sobie z tym spokój. Poczułem się tym zraniony. Najgorsze jest jednak to, ze w nocy słysze jak się bzykają. zaczełem żałować, że całą młodość spędziłem przed kompem. Kocham kobietę która nie chce nawet na mnie spojrzeć, natomiast ktoś inny po tygodniu znajomości już ją bzyka nic do niej nie czując i to tylko dlatego, ze ma świetne ciało. Chyba do końca życia zostanę prawiczkiem. Powiedzcie mi czy to aż taki wstyd być prawiczkiem w tym wieku???

Gość nic nie wiadomo
ale dokladnie to juz czytalem !!!! Powtorka !!! Chlopie tez mam 168 cm i jakos sobie ulozylem zycie !!!! Ale pracowalem nad soba, chodzilem na silownie, uprawialem sport i mam dyplom wyzszej uczelni czyli mgr. inz . A teraz swoja firme ! A tez spotykalem laski co mowily "fajny jestes, ale gdybys mial tak z 10cm wiecej .... " Ale zycie je same pokaralo, bo maja facetow dragali, co siedzaw domu i chleja, nie wspomne ,ze ledwo wiaza koniec z kocem, gdy ja zyje spokojnie i dobrze ! Kopnij sie w duupe i zabiez do roboty ! Nie ona jedna ma ciipke ! Inne tez maja uwiez mi ! I pewnie sa bardziej wartosciowe

Gość ghj65464
byl juz taki temat teraz niech dziewczyna napisze

jezeli ta cala sytuacja to prawda to masz jeszcze szanse, tylko musisz sie przemoc. a skoro laska tak latwo sie dala to nie jest dla ciebie ;)

najlepeij to wydaj jakiegos ŁINDOŁSA i bedziesz mial szmalu a szmalu a ona wtedy powie ci ze cie kocha itp. wtedy wyciagniesz 100 i rzucisz jej na twarz mowiac : tylko sie klaniaj na ulicy mala i odejdziesz z 5 kobietami u ramienia

Gość lol3424
Byl juz taki temat i pisal ten koks o sumieniu. Teraz czekamy na kolezanke :)