Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxxxjulaxxxxx

napiszecie coś o rasie COKER SPANIEL ?

Polecane posty

Gość layla21
rasa bardzo niepokorna, niesforna, nieposluszna, trudna do ulozenia, gryzie wszystko co napotka na swojej drodze, potrzebuje duzo ruchu i czestego kontaktu z czlowiekiem- te psy sa dosc wrazliwe, nie moga dlugo zostawac same, mocno linieja w domu wszedzie jest pelno siersci- czesto trzeba sprzatac

Gość Alexxxx3
mam psa tej rasy, i powiem szczerze ze te psy sa swietne, wieczne szczeniaki, uwielbiaja zabawe, i towarzystwo, jedyny minus to ten, ze czesto choruja, trzeba o nie szczegolnie dbac, jesli chodzi o siersc i uszy ;)

Gość taaaaaaaaa owczarek
cocer spaniel dla rodziny z dziecmi...do czasu az je bedzie gryzł:) szurniete psy. nie znam żadnego normalnego. to diabły wcielone, tylko osoba o twardym charakterze ( ni e w sensie że bedzie lała psinę) sobie poradzi. Nienażarte bestie, wredne i fałszywe.

Gość Alexxxx3
zgadzam sie z tym ze rasa jest trudna do ulozenia ;) moj pies musi chodzic caly czas na smyczy ( ma 2 lata) bo inaczej by mi uciekl, kiedy nie sa na smyczy biegaja wszedzie, a jak zobacza ptaka, to gonia za nim xd

Gość gfd
Absolutnie nie do dzieci!!!! My mielismy, gdy bylam dzieckiem. Warczal na mnie, chcial ugryzc, mojemu ojcu rzerwal koszule, jak skoczyl do gardla. Oddalismy bestie.

Gość Alexxxx3
gfd ta rasa czasem sie stawia, ale jak najbardziej nadalej sie do dzieci, zalezy tez jak traktowaliscie psa.