Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxxxjulaxxxxx

Jaką rase psa polecacie a jakiej nie ?

Polecane posty

moja bulwa chrapie teraz słodko i się uśmiecha:))lubię patrzeć na ta aksamitną mordkę,wtedy i ja się usmiecham....

Gość ona11
Ja mam beagla, zakochalam sie w nim calkowicie :) Jako szczeniak byl nieznosny ale teraz to taki przytulak, ma 3 latka.

Gość kajtuś
a ja polecam pudla toy: 3-4 kg max, oddany pieszczoch i prawdziwy przyjaciel, druga co do mądrości rasa po collie, wcale nie jest żółty, mój jest bielusi i przepiękny. Pies dostosowujący sie do nastoju wlasciciela Mogę wysłać zdjęcie :)

Gość Zaadoptowalam
A ja polecam Ci psa psa ze schroniska. Sama wzielam ponad rok temu i jet przecudowny!

Gość badanie socjologiczne czy co
jula chciałam rzeczowo udzielić odpowiedzi ale myślałam, ze poza tytułem sprecyzowałaś dokładniej swoje pytanie; dyskusja na poziomie podstawówki; ja mam takiego - polecam, a mnie sie podoba taki - polecam; przede wszystkim czy jesteś głównym i prawnym włascicielem tych psów czy tylko córką rodziców a psa to tak zorganizujesz z nudów; ile metrów mieszkania, jakie psy już sa; jakie maja charaktery, jaki prowadzicie tryb życia; ile osób i w jakim wieku jest w mieszkaniu; to wszysko jest ważne; oczywiście ważne wtedy gdy chce sie odpowiedzialnie powiększyć stado za które jest sie odpowiedzialnym pozdrawiam

Gość fragile22
co Wy piszecie o tych jamnikach - chyba nigdy żadnego nie mieliście:) moja sikac w mieszkaniu oduczyła się po tygodniu, nie jest wredna i złośliwa, wrecz przeciwnie, lubi sie przytulac i jest baardzo oddana. Sama nie lubiłamjamników - wydawały mi się niesympatyczne - ale po 8 latach z jamniczką nie zamieniłabym jej na żadną inną. Mam też wyżła, ale mieszkam w domu z ogrodkiem..

Gość owczarek love
polecam owczarka podhalańskiego i szwajcarskiego , a nie polecam yorków

Gość gość
owczarki nie nadają się do bloków, zależy gdzie kto mieszka. To psy dla ludzi aktywnych, do pracy, a nie na kanapę i spacer "na odwal się"dookoła bloku. Wtedy już lepiej mopsa kupić, buldożka francuskiego, może cavaliera albo jakiegoś pudla, maltańczyka ? Teraz często kupują shiby, ale to drogi pies

Gość gość
do domu lepiej psy ras dużych, owczarek niemiecki, rottweiler, doberman, rhodesian ridgeback, tosa inu, albo jakiś pitbull może, niech się ktoś wystraszy na sam widok, nie muszą być złe wcale, po prostu straszydło na nieproszonych gości na posesji