Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasasa

oszaleje z milosci zaraz

Polecane posty

Gość sasasasasasa

Mieliście czasami wrażenie, że szalejecie z miłości? Że coś się wam dzieje w głowę, nie mogliście się na niczym skupić? Ja tak teraz mam. Jestem sama, ale jestem zakochana (nie beznadziejnie, po prostu narazie rozmawiamy ze sobą i poznajemy się). Teraz mam uczucie, że zaraz oszaleję, zwariuję, Myślę tylko o nim, tęsknie za nim starsznie, nie mogę nic robić, po prostu nic. Zaraz zwariuję z miłości. Macie tak samo jak ja, czy coś ze mną nie tak?

tak...jak pisze z Nim na gygy mam totalny zanik szarych komorek,pisze bzdety,zapominam ktore "rz" a które "ó" :O i pisze goopoty :O chodze pozniej cały dzien zakrecona szczesciem :O jak nastolatka :O

Gość sasasasasasa
Jestem w trakcie okresu ;)

Gość dr Maria -Sucz-Ruchajło
Pewnie on jest kasiasty, bo wtedy tylko kobiety się "zakochują".

moze to nie milosc jeszcze zwykle zauroczenie i fascynacja:p

Gość maybe me maybe she
setunia pewnie to omamy:P po grzybkach-halucynkach:D:P

Gość oooooooooooo____________
Tak, tak miałam 3 lata temu. Jesteśmy ciągle razem, ale tamte różowe okulary nie pozwoliły mi zobaczyć jego niektórych cech. Niezdrowo jest się tak zauroczyć na maksa, bo wtedy nie oceniasz racjonalnie. Ja teraz żałuje, że tak poddałam się emocjom - ale to było silniejsze ode mnie :) Teraz ciężko nam razem żyć, bo mamy odmienne poglądy na niektóre sprawy oraz wkurza mnie w nim kilka rzeczy.. niestety. A miało być tak pięknie.. ale nie chcę zło wróżyć Tobie :) Ale opamiętaj się trochę, bo możesz żałować. Jeśli zobaczysz coś, co nie będzie Ci się podobało, nie odsuwaj tej myśli na dalszy plan, tylko się zastanów. Pozdrawiam :)

Gość ndshd
daj mu dupy