Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 87y9y89y78y8

Dlaczego Johny Deep pomimo ze ma 174 cm wzrostu jest uwazany za najprzystojnie

Polecane posty

Gość johny ma piękną twarz
171 cm, czemu pytasz? Moja siostra ma 175 i nie zauwazylam, zeby jej faceci, czy ci ktorzy jej sie podobali, byli jakos wyzsi od tych ktorych ja lubie

johny ma piękną twarz => Dlatego, że większość kobiet jak ubierze obcasy to w poważaniu ma gości niższych od nich.

Gość johny ma piękną twarz
Sranie w banie i kafemądrości... może jak wybierasz między pasztetami, to lepszy już ten wyższy, niż w dodatku kurdupel... ale żeby jakaś laska odrzuciła zaloty niższego faceta (nie mowię tu o ekstremach typu 150 cm), który poza 'przeskalowaniem' jest przystojny - dobrze zbudowany, fajnie uczesany, o męskich rysach twarzy i ogólnie czaruś, tylko że 10 cm niższy - z powodu tego wzrostu dla dwumetrowego dryblasa z krzywymi zębami i miękkim brzuchem. Jest mnóstwo cech wpływających na atrakcyjność, które większość facetów ma dość zaniedbane - brzuch, sylwetka, ubiór - ale lubią upierać się że wszystkie ich niepowodzenia to przez ten cholerny wzrost - a to przeciez nie ich wina i nic sie z tym nie da zrobic - wiec golne sobie kolejnego browarka i wyjdę na uczelnie w tłustych włosach i starym, znoszonym polarze. :D

Gość dioramaa
Johny na pewno ma dystans do takich tytułów. Czytałam jego biografię, i zainteresował mnie sobą jako osoba. Dla mnie to jeden z niewielu osób w świecie gwiazd, który ma w sobie jeszcze tyle buntu.

Gość dioramaa
dioramaa Johny na pewno ma dystans do takich tytułów. Czytałam jego biografię, i zainteresował mnie sobą jako osoba. Dla mnie to jedNA z niewielu osób w świecie gwiazd, którA ma w sobie jeszcze tyle buntu.

Gość kuygbkhjvg
johnny depp ma 178 cm wzrostu, nie jest tak zle

Gość łoj matulu
Gość docent hab Ewa Piardek
bo baby już tak mają, Belmondo brzydki jak kutas diabła, ale sławny ale już chyba posuniety przez czas.....

Gość dioramaa
Mnie się jeszcze Keanu Reeves podoba, no i Eilijah Wood - hobbit, ale za to jakiej urody ;)

bo ma ładną twarz, charyzmę i jest samcem alfa :p :)

z pokemonów najbardziej podoba mi się Orlando Bloom :)

Gość dioramaa
Bloom fajny jako Legolas, ale do Jacka Sparrowa ma się nijak :(

Gość Whats up doctor
No i tu widzimy przyklad kiedy facet jak najbardziej niekanonowy budzi pożądanie. Czyli widzimy - można mieć te 2 metry kaloryfer i można być zaledwie 174 centymetroym chudzinką. Trzeba więc mieć TO coś, no ale własnie tajemnicą jest - co to jest Ktos napisał pewną mądrą piosenkę, "I saw something - i wanted it for myself" Koleżanki z góry wiedzą o kogo chodzi

Gość Johny jest stary

Gość z czego sie cieszysz cream
Zes sam w walentynki?

Gość wszyscy tu nikogo ni majom
:D

Gość To nie plotka - jestem słodka
Tak to już jest. Ludziom Depp się spodobał i już! Orlanda to lubiałam jak go pierwszy raz zobaczyłam. Ale po kilku filmach zobaczyłam, że nie ma wielkiego talentu do aktorstwa... Z resztą JAK KOMUŚ KTOŚ SIĘ PODOBA, DANA OSOBA NIE PATRZY NA JEGO WADY.

Gość anonyme sad creature
bo czy ma się 175 czy 192 trzeba mieć ten jakis tam magnetyzm. Mr D. według ma go dużo. Diabelnei dużo. A te tutaj karykatury faceta myślą że za to ich wieczne jęczenie nalezy im sie super panna.

a czy przystojny facet musi miec 1.90cm wzrostu?????Deep jest naprawde boski ,ma to cos w sobie!!mysle ze w jego przypadku wzrost nie ma znaczenia(zreszta kazdy ma swoj gust)

Gość A mnie sie nie podoba
Mnie się wcale nie podoba. Mimo, że zawsze podobali mi się ciemnowłosi mężczyźni, Johny nie jest w moim typie i nie widzę w nim nic szczególnego. Za to Keanu Reeves bardzo mi się podoba :)

Gość prosta odpowiedź
Ty pewnie nie wiesz że przemysł filmowy to jest komercja i chodzi o zysk, a reszta przy okazji, a rzecz w tym że w kadrze filmowym lepiej się mieszczą osoby niezbyt wysokie, i dlatego w zasadzie wszyscy aktorzy i aktorki sa niezbyt wysokiego wzrostu. Oczywiście na filmie tego nie widać i oni wydają sie wysocy, ale tak naprawdę prawie wszystkie gwiazdy są miernego wzrostu. Więc przyjmij do wiadomości że faceci aktorzy to maja zwykle znacznie poniżej 180 wzrostu, ale są fotogeniczni, nieraz mają urodziwą twarz i proporcjonalną sylwetkę ....ale to kurduple zwykle. Tak jest i już. A wy się zachwycacie, podkochujecie się w modnych aktorskich gębach....a potem jesteście zawiedzione że ideał okazuje się niezbyt wysoki........to samo dotyczy polskich aktorów.............większość to mikrusy.........ale na filmach są otoczeni innymi mikrusami którzy łatwo mieszczą się w kadrze filmowym, i w otoczeniu mikrusów wszyscy wydają się sporego rozmiaru....i o to chodzi.

bo jest gwiazdą ekranu i ma masę szmalu. jakby był kolesiem z normalną robotą to by żadna na takiego kurdupla nie spojrzała...chociaż może w końcu on jest już chybo po 40-tce

Gość ijdhfus
Max ty to jestes dupa, a nie facet, nawet prawka nie masz cieniasie.