Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalalalallalalalal

proszę o odpowiedzi...

Polecane posty

mam takie pytanie, zastanawia mnie jedna rzecz. 3 lutego dostałam okres, normalna krew, na wkładce plama czerwona jak zwykle na samym początku. tylko, że okres ten był skąpy dość,zawsze na początku musiałam często zmieniać podpaski, a teraz mogłam przechodzić cały dzień z jedną zmianą. trwał 6 dni, więc tyle ile normalnie trwa mój okres. i teraz pytanie, czy to normalne? dodam jeszcze, że dokładnie miesiąc temu współżyłam z chłopakiem i był to nasz pierwszy raz. zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, a poza tym chłopak nie kończył we mnie. jak myślicie, czy taki skąpy okres, trwający tyle, ile normalnie, może mnie niepokoić? do tego zaczęły mnie boleć piersi, ale zastanawiam się, czy to nie od tego, że w czwartek założyłam stanik, który okazał się przyciasny i gdy wieczorem go zdjęłam, biust mnie bolał. i tak cały piątek i dziś trochę. czy mam jakies powody do obaw? z góry dziekuję za odpowiedzi, bo zaczynam się znów nakręcać.. :( może histeryzuję...

naprawdę zaczynam się niepokoić, chciałabym poznać wasze zdanie na ten temat... może któraś z was miała podobna sytuację? czytałam różne rzeczy na ten temat, że już w końcu chyba zwariuję.

Gość moim zdaniem przesadzasz
prezerwatywa plus to że nie skończył powinno byc wystarczające. Ale jeśli masz się nakręcac to zrób test

jeśli następny okres by mi się spóźniał albo działo się coś dziwnego, to pewnie zrobię... na razie nie, zresztą boje się trochę... pewnie i przesadzam, mój chłopak też mi mówi, że wszystko będzie ok, pociesza mnie, tez uważa, że histeryzuję... ale zawsze to lepiej poznać zdanie innych, raźniej się robii jakoś... :)

Gość Histeryzujesz
Nie wpadaj w panike, to prawie nie mozliwe.

przesadzasz, nie denerwuj sie, nie jestes w ciazy!!!! relax:) bo zwariujesz:)