Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

cool

Polecane posty

Gość

:classic_cool: dlaczego jak wstaję czuję się jak menel??

Gość
nawet na kafeterii jestem odtrącona i nie mam przyjaciół :( ...

Zapewniam Cie ,ze nie tylko Ty sie tak czujesz,nikt sie poprostu do tego nie przyznaje.

Gość
dziś jak wstałam każdy włos sterczał w inną stronę :D

Oooo........to witam w klubie,mnie jakby ktos rano zobaczyl to by pomyslal,ze sie jeszcze nie obudzil i sni mu sie koszmar. Poszlam spac z niedosuszona glowa,wiec mi nie opowaiadaj ,ze moze ktos wygladac gorzej ode mnie,na dodatek zamiast cos zaczac robic z tymi kudlami to siedze w najlepsze na kafe i mam to w d....pie. Doszlam do wniosku,ze nie ma sie czym przejmowac,jak przechodze kolo lustra to odwracam glowe w druga strone.

Gość
ja też poszłam spać z mokrą głową :P pierwsze, co zrobiłam to gorąca czekolada :D w tej chwili mam gdzieś to, jak wyglądam, jest rano, a ja siedzę na kafeterii :P

Ja tez siedze,ale jak to w niedziele rano bywa na kafe ,cisza i spokoj. W koncu wczoraj byl ostatni wekeend karnawalu to imprezowicze odsypiaja. Ja nigdzie nie bylam i jestem za to ,,zdrowa''. Kador nie przejmuj sie,zrobimy sobie fryz,lekki maekap i bedziemy piekne.

Dziewczyny to właśnie teraz jestescie piękne! Pozdrawiam ;-)

Gość
też nigdzie nie byłam ;) noo, fryzować się muszę przez conajmniej godzinę, bo ostatnio nie rozumiem moich włosów :D rus1, jejj ;)

I piękne! Cenię sobie naturalność. Nawet sobie nie zdajecie sprawy jaka zmysłowa jest kobieta zanim się zaszpachluje...

Ja na szczescie sie nie szpachluje ale wlosy zawsze musze miec w ladzie i skladzie. Skad Ty sie tu wziales Rus? tutaj zwykle nie ma tak podnoszacych na duchu odpowiedzi ,zwlaszcza o tej porze i to w niedziele,ale nie ukrywam,ze to bardzo milo wiedziec,ze znawcy kobiecego piekna jeszcze nie wygineli.

Zbieram się do pracy... Znawcy kobiecego piękna to już chyba nie istnieją... Ja jestem jak żywa skamielina...

Poza tym nie mówię tego żeby podnieść kogoś na duchu. Ja na prawdę tak myślę ;-) Skóra, zapach, smak- wszystko prawdziwe, kobiece...

Okey,okey znowu sie z Toba zgadzam,i nie zatrzymuje. Milej pracy zycze.