Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aero 27

zj..b..ne zycie !!!!!!

Polecane posty

Gość aero 27

mam 27 lat. Jestem zonaty( 2 lata )mam coreczke 1.5roku . W temacie jestem od zawsze odkad pamietam debiut mialem w wieku 14 lat pierwsze imprezy wiecie o co chodzi .Na porządek dzienny wtargnela do mego zycia feta ,gania,hasz,extazy z czasem lsd,grzyby a nawet bielun .ZAFASCYNOWALEM sie dragami jak cala moja ekipa .I tak zlecialo do 22 lat.Poznalem kobiete która na pewien okres czasu pozwolila zapomniec o dragach (90% wraca).ale to nie pomoglo w sumie to powiem wam ze nie widzialem problemu aż do DZIŚ (dobre co:) ,czytajac wasze TEMATY zrozumialem w jakim bagnie siedze i to po same uszy).Prowadze tak jakby 2 zycia z jedniej strony maz ojciec syn , brygadzista w pracy i to oblicze cpuna . Wiekszosc moich znajomych to CPUNY a od kiedy automaty zrobiły taka furore to HAZARDZIŚCI ( całe życie na melanżu) ,zonaci czy nie WSZYSCY toksyczne srodowisko które sobie wkreca ze jest Ok ( ale NIE MA INNEGO!.3/4 osiedla ćpa) .jak ktos zna jakies metody na wyjście na ludzi chetnie posłucham. Jak tam ziomek napisał ZACZYNAM WALCZYĆ.(mam nadzieje że nie jest za póżno)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować