Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eulaliaa

gdzie kupujecie krzewy do ogrodu

Polecane posty

Gość eulaliaa

chciałabym kupic cos do swojego ogrodu ale myśle o jakis krzewach lub drzewach niepowtarzalnych

Gość eulaliaa

To tylko w szkolkach,jezeli znajduje sie takowa gdzies niedaleko Ciebie,to polecam. Tam znajdziesz wiele niebanalnych mini-drzewek ozdobnych a o krzewach nie wspomne. Ja zaopatruje sie w szkolce,ale bardziej gustuje we wszelkiego rodzaju kwiatach.

Gość eulaliaa
Joaska moze gdzies w pobliżu ciebie są takie szkówłki u mnie jest kilka i są tam albo swierki tuje takie zwykłe i kosodrzewina

Gość Natalia_Wo
Też uważam, że jak rosliny to tylko ze szkółki. Ja sswoje zakupiłam na aukcji z roslinydoogrodu.pl Panie które prowadza ta szkolke swietnie dobrały rosliny do mojego ogrodu. Ceny też są bardzo konkurencyjne.

Gość gość
Ja jakiś czas temu kupowałam rośliny w szkółce, jak byłam przejazdem w Krk. Wyczaiłam sobie w internecie aukcje (roslinydoogrodu.pl) na allegro. Pani Krysia doradziła mi jak mam dbać o rośliny które wybrałam jak w ogóle je traktować od samego początku. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na taką fachową obsługę, bo jeśli chodzi o ogrodnictwo to jestem lewa...

Gość gość
Ja zatrudniłam architekta krajobrazu. Myślę, że powinno się zatrudniać specjalistów, mają do tego dryg. WIedza jakie rośliny dobrać, jakie dopasować żeby wszystko ładnie współgrało. Korzystałam z pomocy firmy rock&flower i jestem mega zadowolona z efektu końcowego!!

ja tez kupowałam rośliny w szkółce, przynajmniej sprawdzone źródło.

Gość gość
A ja w Biedrące

Gość wiola438
Ja często zerkam na: http://florexpol.eu/321-krzewy-ozdobne . Mają tam dobre propozycje godne uwagi w dobrych cenach. Moim zdaniem każdy znajdzie coś dla siebie fajnego do ogrodu różnej wielkości.

Gość gość
Jeżeli chodzi o drzewa i krzewy to trzeba je kupować tylko i wyłącznie w szkółce bo są tam najzdrowsze i najbardziej zadbane. Absolutnie odpadają wszystkie markety gdzie często są przechowywane w nieodpowiednich warunkach. Oczywiście szkółki też są różne i trzeba wybrać taką naprawdę sprawdzoną. Jak coś to od siebie polecam szkółkę Łakomski www.szkolka-lakomski.pl. Kupiłam u nich piękne krzewy ozdobne które są ozdobą mojego ogrodu.

Lubisz kwitnące drzewa? W takim razie musisz mieć Judaszowca kanadyjskiego! To małe drzewko o parasolowatym kształcie ze ślicznymi różowymi kwiatuszkami! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam.

Gość gość
Ja również wychodzę z założenia że nie ma co ryzykować i kupować samemu tylko pójść do szkółki gdzie najlepiej w tym temacie doradzą. Ja swoje krzewy ozdobne kupowałam w Ogrody od A do Z i jestem bardzo zadowolona. W szkółkach zawsze są najzdrowsze i w najlepszym stanie. Starannie tam o nie dbają.

Gość Andzia361
W tamtym sezonie trafiłam na sklep http://www.podkarpackiesady.pl i zamawiam teraz praktycznie w tym jednym miejscu. Mają po prostu najlepsze sadzonki, które zawsze dobrze rosną.