Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem truskawkowy

Chce otworzyc sklep, od czego zaczac?

Polecane posty

Gość krem truskawkowy

Chce otworzyc sklep z bielizna :) tylko pytaie od czego zaczac? Jiuz sobie upatrzylam jaka bielizne chce sprzedawac. Jest to bielizna z firmy Marie Jo, Dalia i Samanta :) Ale niewiem czy nie za mqlo, bo chce miec dobry wybór, takiej tanszej i drogiej bielizny. Ale niewiem od czego mam zaczac. Jak mam sie skontaktowac z frima zeby sprzedawac ich towar. Moze ktos mi pomoze jak to wszystko dziala.

Gość krem truskawkowy
UP!

Gość krem truskawkowy
Problemem nie sa pieniadze. Mam na koncie ich wystarczajaco by otworzyc sklep. ale niewiem co dalej.

hmmm ... zadajac odpowiednie pytania w google ? , bo to jest najszybsza droga do uzyskania odpowiedzi ...

Gość ZXvcv
rozumiem, że masz conajmniej 100 tysięcy złotych na otwarcir takiej działalności a myślałaś nad rozmiarami staników które chcesz sprzedawać? Chodzi o te niby nietypowe rozmiary obwody 60-65 miseczki A-H i nawet więcej?

Gość krem truskawkowy
te firmy takie rozmiary wlasnie robia, typowe i nietypowe. Wynalazlam jeszcze firme konrad.

Gość korupcja rulezzzzz
Jeżeli to polski dotyczy,jak pytas,to odpowiadam,trzeba zacząc od korupcji i tylko od tego

Gość Loca_91
Ja również chciałabym otworzyć sklep. Bardzo prosiłabym o kilka podpowiedzi. Chodzi konkretnie o bieliznę, rajstopy itd. Rozmiarówka zarówno typowa jak i nietypowa. Również duży wybór cenowy. Czy ktoś zorientowany mógłby polecić jakichś producentów/hurtownie z tańszymi produktami? Jakieś rady? Tylko proszę... Rozsądne odpowiedzi. Bez krytykowania i wyśmiewania.