Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojakruszyneczka

potrzebujaca

Polecane posty

Gość mojakruszyneczka

Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tutaj nowa nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale mam takie pytanko do wszytskich ludzi ktorzy pragna i sa w stanie pomagac innym. Czy ktos nie posiada jakis niepotrzebnych cuszkow na malutkiego dzidziusia ktore leza gdzies zapakowane w pudlach a konus moga sie bardzo przydac? Mam 20 lat niepracuje i nie przelewa mi sie. Brakuje mi doslownie wszytskiego. Nie stac mnie zeby kupic malemu jakies body czy pajaca :( nie jestem w stanie dac nawet tych paru groszy za uzywane ciuszki bo to dla mnie naprawde wiele :( Ciezko jest mi o tym pisac i prosic obce osoby... moze zechcialby ktos okazac troszke serca i sprawic mojemu malemu troszke radosci... Pozdrawiam Magda

Gość litosciiii
nie rozumiem, a jak myślisz dalej bez pieniędzy wychowywać to dziecko, ty naprawdę byłaś tak niedouczona i nie wiedziałaś, że dziekco potrzebuje nakładów finansowych. Nie rozumiem jak można sobie pozwolić w takiej sytuacji na dziecko.

Gość mojakruszyneczka
niczego nie zaluje... prosze tylko o ciuszki...

Gość czekoladowe__ciasteczko
Skąd jesteś i w jakim wieku jest Twoje dziecko? Mam trochę ciuszków, które leżą i chciałabym się ich pozbyć.

A DZIDZIUS CI SIE JUZ URODZIŁ CZY DOPIERO W DRODZE? BO JA BYM MOGLA CI POMOC JESLI JEST W DRODZE... BO BEDE MIALA PO SYNKU...

Gość hmmmmmmmmmmm
Z jednej strony mi szkoda takich dziewczyn i chętnie bym im pomogła... A z drugiej to sobie zaraz myślę że to pewnie znowu jacyś obrotni Polacy co potem te ciuszki wystawiają na Alegro...

Gość trtrtecsxdkx
ja już oddałam suknię slubną dziewczynie bardzo potrzebującej;) i to z mojego miasta....nie sadziłam ze sprzeda ją na allegro...oczywiscie sprzedała przed swoim ślubem....a ogłoszenie dala do anonsów ze nie ma kasy i chetnie przyjmie suknie slubną od kogos, by w ten jedyny dzien móc wygładac jak pani młoda...zlitowałam sie bo i tak leżała w szafie....chciałam zeby ktos sie jeszcze z niej cieszył, bo byla naprawde ładna...no cóz ludzie sa podli

Gość ludzie sa podli to prawda
!!! Dlatego pomoge TYLKO jak bede w 100% przekonana, ze taka osoba potrzebuje! Nie wierze, ze ktos, kto ma internet nie ma pieniedzy na ubranka dla dziecka! Do pracy sie idzie w takim wypadku a nie prosi ludzi o pomoc!

Gość jakby zrobila aukcje od 1zł
pajace na szmateksie i bodziaki sa po 1zł to samo allegro uzywki-bezcen

Gość ja jak zwykle
a nie moglabys sie wybrac do sklepu z odzieza uzywana.Tam mozna dostac naprawde tanie i w dobrym stanie rzeczy.

Magda, napisz mi jakieś namiary na siebie na dharma666@onet.eu, to wyślę ci rzeczy. Mnie się już nie przydadzą a moja córeczka rośnie, jak na drożdżach. pozdrawiam

Gość defghh
a kto ci powiedział, że masz żałować, tylko nie rozumiem jak można zrobić sobie dziecko nie mając w ogóle pieniędzy.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA AUTROKA JUZ DZISIAJ ZALOZYLA TEN SAM TOPIK I WYSZLO ZE ONA ZADNEGO DZIECKA NIE MA TYLKO ZEBRZE TU O CIUCHY A POTEM PRZEZ INTERNET SPRZEDAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INNI ZNALEZLI JEJ OGLOSZENIA W INTERNECIE MIEDZY INNYMI SPRZEDAWALA TELEFON I CIUCHY LUDZIE DALI SIE NABRAC O MALO UWAGA ZARAZ OPOWIE ZE OJCIEC DZIECKA NIE ZYJE I NAWET DZEICKA NIE WIDZIAL NACIAGACZKA GLUPIA :-O

OJCIEC DZIECKA ZGINAL W WYPADKU PODOBNO ZANIM DZIECKO SIE URODZILO DZIWNE ZE ZACZELA TEN SAM TOPIK NAWET TYM SAMYM SLOWO W SLOWO IDENTYCZNYM TEKSTEM I DZIWNE JAK KTOS SIE KAPNAL PRZESTALA SIE ODZYWAC TAK JAK I TU ZENADA WSTYD !!!

Gość ćma ćmę goni
Podnoszę Jestem ciekawa jak dalej się to potoczy ten topik:/ Czy to żart czy faktycznie autorko potrzebujesz ubranek ? Daj znać