Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta mmmmmmmmmmmmmmmmm

moj maz chce trojkata 2m i ja

Polecane posty

ktora kobieta ma to juz za soba .jestem ciekawa jak to jest , co najbardziej sie wam podobalo i co nie .czy pozniej cos sie zmienilo w waszym zwiazku dodam ze maz nie jest bi mamy po 26lat

niesadze

Gość Kl.Leonek
Myślę, że nie musi być gejem - ale moim zdaniem jest nierozsądny, namawiając ciebie do takich eksperymentów. To może być tak, że on podświadomie marzy że chciałby cię posiąść jednocześnie z dwóch stron, i chce zrealizować tę fantazję zapraszając innego faceta do pomocy. Ja bym na jego miejscu nie ryzykował, ale kto wie? może akurat u was to się sprawdzi.

Gość storczyk88
NIE RADZE WOGOLE. A SKAD WIESZ CZY POTEM NIE BEDZIE CI WYPOMINAL,ZE UPRWIALAS SEX Z INNYM FACETEM,BEDZIE MIAL POWOD ZEBY TE UPRAWAIC SEX Z INNA KOBIETA W AWANTURACH MOZE BEDZIE CI WYPOMINAL ZE WIDZIAL ZE BARDZIEJ NP ZASPOKOJALAS TEGO INNEGO.

Gość skoczek skaczacy
sex grupowy jest super

Gość ja powiem tak........
dla mnie najważniejszą sprawą w tej propozycji jest to czy Ty też tego pragniesz czy pociąga Cię taki sex ?....bo jeśli nie i masz zamiar zrobić to tylko dlatego że Twój mąż ma taką zachciankę to odradzam ....po wszystkim będziesz czuła wielki niesmak i będziesz czuła się wykorzystana sex to nie koncert życzeń jednej ze stron a ma sprawiać przyjemność obojgu ale decyzja należy do Ciebie