Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elektrostatyczna niunia

Najgorszą piosenkarką jest Dorota Miśkiewicz

Polecane posty

Gość Elektrostatyczna niunia

Słyszeliście kiedyś tą babę?? Toż Doda przy niej to istna perełka. Miśkiewicz jest bez wątpienia NAJGORSZĄ i najbardziej żenującą i denną polską piosenkarką!! :( Ja nie rozumiem jak ktoś w ogóle mógł coś takiego jak Dorota Miśkiewicz wypromować, chyba tylko Niedźwiecki :(

Gość tak jestem za zakazem
aż posłucham

Gość tak jestem za zakazem
no fakt, wokalne umiejętności są marne :O

Gość gość
To straszne, jakie ilości bezinteresownego jadu przelewają się po polskim internecie. Jeśli komuś nie podoba się śpiew pani Doroty Miśkiewicz, to nie ma żadnego obowiązku jej słuchać, nie wiem tylko po co od razu używać przeciwko niej takich ostrych sformułowań i oceniać jej umiejętności, jakby samemu się miało doktorat z wokalistyki. Osobom, które tak piszą nie byłoby przyjemnie, gdyby je ktoś tak samo publicznie podsumowywał, po pierwsze nie znając ich, a po drugie gdyby one tym piszącym niczego złego nie zrobiły...

Gość gość
To straszne, jakie ilości bezinteresownego jadu przelewają się po polskim internecie. Jeśli komuś nie podoba się śpiew pani Doroty Miśkiewicz, to nie ma żadnego obowiązku jej słuchać, nie wiem tylko po co od razu używać przeciwko niej takich ostrych sformułowań i oceniać jej umiejętności, jakby samemu się miało doktorat z wokalistyki. Osobom, które tak piszą nie byłoby przyjemnie, gdyby je ktoś tak samo publicznie podsumowywał, po pierwsze nie znając ich, a po drugie gdyby one tym piszącym niczego złego nie zrobiły...