Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koraliczekkk

Poradzicie mi ?

Polecane posty

Gość Koraliczekkk

Witam :) Ja to mam bardzo dziwną sytuacje. Na początku napiszę , że nie stersuję się tym czy będę w ciąży czy nie po prostu nie ma takiej myśli, że muszę być w ciąży i już. Nie zmieniałam klimatu , nie zmieniałam diety nic. Mam dzisiaj 48 dzień cyklu i okresu brak. Piersi mnie bolą od około 30 dnia cyklu. Przez pierwsze dni bolały tylko sutki teraz bolą też piersi i nawet mój wczoraj powiedział, że dziwnie mam na nich sporo żyłek;/dodam , że nigdy przed @ mnie piersi nie bolały , pierwszy raz mam takie uczucie. Zrobiłam test ciążowy w 31 dniu , kupiłam jakiś za 3 zł bo taki mi pani dała w aptece wyszedł negatywny więc się uspokoiłam . Ale tydzień po tym dowiedziałam się od znajomej , że zrobiła 3 te testy i wyszły negatywne , a w ciąży jest i , że dowiedziała się , że to jakaś wadliwa seria wyszła i jest tylko na 50 % wiarygodny i przecenili go w aptece.Więc w 41 dniu zrobiłam test ciążowy Amil i negatywny , a @ nadal nie ma ;/;/ Zaczynam się już denerwować, jak do jutra @ nie przyjdzie to się wybieram do gina bo już się boje, że to może jakaś nadżerka czy jajniki.

właśnie, najlepiej idź do ginekologa, ale wcześniej możesz zrobić test z krwi na beta hcg.. i nie stresuj się, bo to też opóźnia @. pozdrawiam

Gość Koraliczekkk
Dziękuje, jutro wybiorę się do gina to mam nadzieje , że już coś konkretnego mi powie. Boje się tylko strasznie , że coś mi złego może dolegać ;(

też się boję, bo mam równie dziwną sytuację jak Ty... a gina mam dopiero 30.03... więc czasem oszaleć można. Zobaczysz, co Ci lekarz powie, lepiej z takimi rzeczami iść do specjalisty niż 'leczyć' się na kafeterii ;) daj znać jak już będziesz wiedziała coś więcej. :)

Gość może nie na temat
ale mam takie pytanie.... zapomniałam wziąć tabletki przez weekend to mój drugi miesiąc brania więc mam włączony alarm a w weekend nie miałam i w piątek nie wzięłam tabletki, w sobotę i niedzielę też nie w poniedziałek w pracy sajgon i też zapomniałam wcześniej bralam regularnie i powiedzcie czy mogłam zajść w ciążę jak kochaliśmy się w piątek tego pierwszego dnia którego nie wzięłam tabletki?? Chyba jeszcze działały poprzednie... Teraz mam dziwny okres który dostałam we wtorek i wtedy zorientowałam się ze zapomniałam o taletkach... do dziś go mam i nadal mi sporo leci pobolewa mnie brzuch .... czy byłam w ciąży i poroniłam o co chodzi poradźcie mi bo to 6 dzien okresu i już powinno prawie nie lecieć a mi cały czas po trochu i brzuch mnie lekko boli....