Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 stresomanka

praca magisterska

Polecane posty

Go艣膰 stresomanka

Jak walczy膰 ze stresem podczas pisania pracy magisterskiej :/ ? jestem dopiero na poczatku, mam problem z dostepem do literatury.. to co mam to po angielsku i ma艂o wa偶ne :/ stres mnie zjada :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Klione
a co Ci臋 w艂asciwie stresuje w pisaniu tej pracy?

Udost臋pnij ten post

ja dopiero co napisa艂am, ale licencjat. Te偶 mia艂am problem z literatur膮, dlatego musia艂am poprostu zakupi膰 potrzebne ksi膮偶ki...bo w bilbiotekach nie by艂o jeszcze takich pozycji :( a jaki masz temat pracy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stresomanka
stresuje mnie to, 偶e mam tyle pracy , t艂umacze艅 a czas nagli i nie wida膰 efekt贸w :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klione
ja mam za sob膮 i licencjat i magisterk臋 - na stres najlepsze jest racjonalne planowanie pracy spr贸buj sobie rozpisac co na kiedy chcia艂aby艣 mie膰 zrobione - podziel to na rozdzia艂y czy inne cz臋艣ci - wiadomo, 偶e w 100% planu nie zrealizujesz, ale przynajmniej b臋dziesz mia艂a cele a promotor Ci臋 w 偶aden spos贸b nie motywuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brrrimh
tak jak kto艣 ju偶 doradzi艂, czasem najlepiej zakupi膰 potrzebne ksia偶ki, i te偶 jak kto艣 ju偶 poradzi艂 wyznacz sobie cal, na ten dzie艅 zrobi臋 to i to, b臋dziesz wywiera艂a sama na siebi presje 偶e to jest termin na kt贸ry musisz wykona膰 zadanie, systematyka daje wi臋ksze efekty ni偶 na raz a wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stresomanka
M贸j promotor w og贸le mnie nie motywuje – nie pomaga w 偶aden spos贸b. Wiem, 偶e magisterka jest samodzieln膮 prac膮, ale zero pomocy z jego strony. Temat mia艂am co chwile zmieniany – na czwartym roku wybra艂am temat- opracowywa艂am artyku艂y, literatur臋 pozbiera艂am, plan napisany – wiedzia艂am,ze b臋dzie mnie to stresowa膰 wi臋c rozdzieli艂am prac臋 na 2 lata . Niestety w pa藕dzierniku okaza艂o si臋, 偶e tamten promotor poszed艂 an emerytur臋. Nikt z uczelnie nie podj膮艂 si臋 kontynuacji tematu, wi臋c zmuszona by艂am wybra膰 inny. Znowu poszukiwanie literatury itd. jednak nawa pani promotor stwierdzi艂a, 偶en temat nie nadaj si臋 na prac臋 mgr, wi臋c w styczniu zmieniony mam na nowy :( to jest jaka艣 tragedia pozosta艂o mi faktycznie zrobi膰 harmonogram zaj臋膰 i nie odstawa膰 od biurka.. dzi臋ki za porady !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stresomanka
dodam jeszcze 偶e pani promotor preferuje kontakt mailowy, poniewa偶 seminarium odbywa sie co 2 tygodnie - co mi nie u艂atwia post臋pu w pisaniu pracy .. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klione
a o czym piszesz, je艣li mo偶na wiedzie膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stresomanka
o transie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 help help
help