Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co nie

Grube kobiety są jak wieloryby

Polecane posty

Gość a co nie

To jakaś zaraza. Dlaczego tyle kobiet jest grubych jak kaszaloty? I takie myślą, że bedą miały szczupłego? Niech sobie startujądo takich samych wielorybów, ale u facetów takich znacznie mniej. Niedobrze się robi normalnemu facetowi jak taka się do niego przystawia. Także apel do grubych kobiet - dajcie przystojnym facetom spokój!

popieram grube baby są jak szkodniki są mało estetyczne (delikatnie mówiąc) i zużywają więcej tlenu i żywności niż normalni ludzie

Gość a ty starucha
co tuczniku sie bulwersujesz :O

Gość a ty starucha
czego mamy tym grubasom zazdrościć ? " więcej ciałka do kochania " buhahhhhhhhaah chyba sadła do zrzucania

Gość starucha pazdziochu
wypierdalaj paszteciaro 🖐️

Gość starucha pazdziochu
Pokaż mi taką chudą kobiete , że aż trzeszczy :O Za to ty tuczniku jak idziesz to pół kamienicy słyszy te kroki . Pewnie wołają na ciebie Godzilla :D Zazdrosna gruba baba . Pewnie chciałabyś się mieścić w drzwiach jak normalne kobiety . I nie mówie tutaj o anorektyczkach tylko o normalnej wadze .

Gość zawsze sie znajdzie taka
starucha co zazdrości chudym kobietom i wymyśla różna bzdury na ich temat . Naprawdę upadłaś na samo dno . Przestań tyle żreć i zacznij ćwiczyć a nie obrażasz ludzi .

Gość cremiku mój
👄

Gość Ładna Kobieta
cream a gdzie byłeś, bo może nawet nie wiem, ze Ciebie spotkałam :)

Gość Ładna Kobieta
tego akurat nie możesz wykluczyć, chyba że byłeś na zamkniętej imprezie lub domówce, gdzie ja na pewno nie byłam :)

Gość starucha pazdziochu
Winne ? Co za bzdury :D Schudnij .

Gość starucha pazdziochu
I uciekła załosna .

Gość historia jedna taka
hej a ja wam cos klikne, mam przyjaciolke, mega duza jest, ale ja nigdy na studiach nie widzialam zeby cos jadla, wielka baba i wielkie cyce, no nic, byla i jest najkochansza osoba na swiecie, zawsze radosna, zawsze pomocna i uczynna, nawet my jej kumpele ze tak powiem zgrabne nieraz do niej sie wyzalalysmy ze jestesmy "za grube" smiech, a ona nic smiala z tego, pocieszala, nam nawet nie przyszloby do glowy ze jej glupio, ze jest gruba, ona o sobie tak nie myslala i ludzie jej tak nie odbierali, bije od niej taka radosc zycia ze szok, jest ladna z buzki, bardzo inteligentna, ma przystojnego szczuplego meza, chodzil z nia dlugo, w 2006 sie hajtli, maja slicznego synka, ona w ciazy jeszcze przytyla, ale teraz juz wrocila do swej wagi jakze duzej dosyc, ale wszyscy powinni sie uczyc od niej jak zyc, co ma zrobic, taka jest, jej mama taka jest, siostra chudzielec, jest sczesliwa w zwiazku, maz ja kocha synek, planuja drugie, a niektore laski jej zazdroszca ....... ma sie zabic? nigdy nikt jej nie dokuczal bo jest fajna i tym nadrabia, ubiera sie fajnie, mysle ze to jakim sie jest czlowiekiem nie zalezy od wygladu, sa chude i ladne ale puste ale sa i grube i glupie tyle w temacie

Gość starucha nie przejmuj sie
krem, kamecha i inni psiocza na grube, bo jakas im cyckow wymacac nie dala, jak odkryla, ze oni do macania NIC nie maja :D :D :D stad zale i frustracja :classic_cool:

Gość a kamecha i kremik
to malofiutkowe pizdy :classic_cool: