Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co nie

Grube kobiety są jak wieloryby

Polecane posty

Gość .T
Ja rozumiem, że tak faceci by pisali, że grube są brzydkie, okropne, wieloryby, ale dziewczyny?! I tu nasuwa się na myśl kilka rzeczy : autorka i reszta leczą po prostu swoje kompleksy, bo wybaczcie, nie widziałam jeszcze normalnej, ładniej dziewczyny, która jeździ po innych, bo wyglądają tak, a nie inaczej. albo; coś im jakaś 'gruba' zrobiła, dlatego teraz nie lubią. Dlaczego ludzie są tacy głupi? Co was obchodzi, że ktoś ma nadwagę, że je? Co, wam zabiera z domu to jedzenie? Blokuje wam przejście? Ich boli to bardziej niż was, naprawdę. "Schudnij" - myślicie, że to takie proste? A gdyby wam tak ktoś pieprzył "zmądrzej", "wyładniej". Co wam to przeszkadza, zapytam się jeszcze raz? Jesteście aż tak tępe, że interesuje was życie innych, a nie swoje?

Gość kamecha i kremik slyszeli
? jak wy mowicie schudnij do staruchy, to ja wam mowie zmadrzejcie :O tyle ze ona moze schudnac, a wam, sadzac po poziomie wypowiedzi, na mozgi juz nic nie pomoze :P :P :P

Gość Martynkoska_23
biedna, żałosne, chude dziewczynki....żal mi was. Nie jestem gruba, ćwiczę codziennie, zdrowo się odżywiam, jednym słowem dbam o swoje ciało jak o nic innego jednak mam kształtny biust, okrągłą pupęi za nic, dosłownie za nic nie chciałabym tego zmienić. a w chudych pustaczkach ile jest jadu i złości, zjedzcie sobie batona od razu lepiej sie wam zrobi.

Gość taki tam facio jeden
kocham ludzi i nie ma dla mnie znaczenia ich budowa ciala i wyglad zewnetrzny ale ich wnetrze, i tego sie 3mam, nigdy nikogo nie dyskrymionowalam , i uwazam (z doswiadczenia wiem) ze w :puszystych jest wiecej radosci zycia i poczucia wlasnej wartosci bo musza udowadniac calemu swiatu ze sa cos warci, a nie te wypacykowane rozowe solary co mysla ze wygladem zawojuja caly swiat, tylko dlatego ze machaja dupa w krotkiej spodniczce, wydaje mi sie ze kazdy kto potepia innych za wyglad powinien sie puknac w czola (najlpeiej kilofem) , bo nie wie co go w przyszlosci spotka, czy choroba, ktora spowoduje ze utyja, czy wypadek ktory ich oszpeci i co wtedy> tez beda tacu konsekwentni w swoich pogladach???????

Gość taki tam facio jeden
hehe nie dyskrymionowalem , przejezyczenie bo tu duzo kobiet sie wypowiada i sie "dostosowalem"