Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASTER33

CZY SA TU WOLNE KOBIETY=SAMOTNE?.

Polecane posty

Gość ASTER33

MILEJ,ODWAZNEJ,CIEKAWEJ.ONA DO 29LAT,MOZE WYCHOWYWAC DZIECKO.DZIS WALENTYNKI,MOZE ZNAJDE TU JAKAS ,PANIA CO MA CHEC POZNAC MNIE

Gość tak się grzecznie zapytam
a może być 30 letnia?

Gość zalezy skad jestes
?????

Gość *Do Ciebie*
Dlaczego taki przedzial wiekowy? Rozumiem, ze masz 33 lata. Twoja rowniesniczka jest juz dla Ciebie stara rura? Ja mam 30 lat, tez odpadam...?

Gość ASTER33
jestem staroswiecki i musze byc pare lat starszy od zony:classic_cool:

Gość ASTER33
3O TEZ MOZE BYC,NIEROZUMIEM PODPISOW ZA MNIE

Gość *Do Ciebie*
O.K. Juz rozumiem, ze sie nie kwalifikuje, tak sie zabawnie sklada, ze wczoraj mialam 30 urodziny. Z czystej ciekawosci zapytam - zatem zalezy Ci na milej, rodzinnej kobietce domatorce, moze byc niepracujaca (jako osobnik staroswiecki chetnie podejmiesz sie utrzymania jej i dziecka)?

Gość *Do Ciebie*
Aha. O.K. Przykro miec wrazenie, ze jest sie za stara dla kogos, kto jest starszy od Ciebie...

Gość ASTER33
OLSZTYN ,ZAGRANICA,A KONKRETNIE W DANNI TEZ.

Gość ASTER33
NIEMAM PRZESZKOD DO DZIECI PARTNERKI.JEJ TO TAK JAK BY BYLO NP NASZE.WIELE DZIECI JEST PORZUCONYCH PRZEZ MEZCZYZN=OJCOW

Gość *Do Ciebie*
Ja niestety dzis juz nie ma za wiele czasu ... tak tylko tu zajrzalam. Pewnie jeszcze zajrze. Milo, jesli sie Panowie przedstawicie. Ja - pracujaca, niepalaca, dlugowlosa, bezdzietna, lubiaca podroze, ksiazki... to w skrocie coby cos powiedziec, ale nie za duzo :)

Gość ASTER33
NR 1 JESTES NIEINTELIGENTNY HAM!

Gość ASTER33
TO NIEWARUNEK ,ZE MUSI MIEC DZIECKO.NAPISALEM TU PO TO ,ABY KTOS WYPOWIEDZIAL SWOJE ZDANIE.A MOZE KTOS MA OCHOTE POGADAC

moja charakterystyka przedstawiona przez MONSTERA w dużej mierze pokrywa sie z rzeczywistością:P....Tak więc nie pisząc nic o sobie wyręczyłeś mnie przyjacielu...:classic_cool:🖐️

Poza tym MAJSTERZE ustawiając tak ostrą granice wiekową, w dodatku sam ją przekroczywszy udowodniłeś niezbicie, że to Ty jesteś chamem...wiec nie pultaj mi sie tu.:P

Gość ASTER33
CZASAMI CZYTAM TU ROZNE WYPOWIEDZI WSZYSTKICH,CO GNEBI OWA OSOBE! NAPEWNO NIEZAINTERESUJE SIE STARSZA OSOBO,POWYZEJ 34LAT.JESTEM 33L I MAM PRAWO DECYDOWAC O SOBIE.WIEM ZE TU JEDEN DRUGIEGO KRYTYKUJE,TO JEST FORUM

Rozumiem Aster...ale wciśnij łaskawie na klawiaturce gdyż pisanie na forume dużymi literami jest równoznaczne z krzykiem...poczytaj regulamin;)....Wybaczam Ci bo pewnie o tym nie wiedziałeś. 🌼

Gość ASTER33
ok,ok nr1

Ale coś widze, że pomimo powszechnego na kafe biadolenia o samotności, żadna z pań nie chce sie do tego przyznać na założonym w tym celu topiku...zastanawiające zjawisko psychologiczne..... Do *Do Ciebie*....słuchaj niech nasze słowa świadczą o nas a jak chcesz sie dowiedzieć wiecej napisz na podany adres...😘

Gość ASTER33
jestem poza krajem 1000km,ale niedlugo zjazd.Znam ludzi i wiem jacy sa,tu w danni jest podobnie,tyle ze duny nie sa cwani,polak ogarnia ich

Gość nie ma a teraz
wypierdalaj paszol won! :classic_cool:

Gość ASTER33
Takze sa zajete,owe kobietk,mysla ale spoko.Walentynka nieucieknie, Nr1.Napisze na adres

Gość ASTER33
Byc moze sie stykniemy,gdzies tam kiedys. Ja lubie byc z kobieta,ale bez sily!

Gość *Do Ciebie*
Oj, chlopcy, chyba jednak spasuje. Przepraszam, ale nie lubie zarowno bledow ortograficznych, jak i niepotrzebnej agresji. Milego dnia!