Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guarrana

Walentynkii dla samotnych?

Polecane posty

jakis pomysl jak spedzic je nie rozczulajac sie nad soba i wlasnym losem, w ktorym na razie nie ma miejsca na druga polówke?

Gość niezdecydowana oj bardzo
zwyczajnie nie myśleć że dziś walentynki normalna zwykła niedziela :) u mnie działa (na razie)

Z innymi samotnymi koleżankami możesz urządzić sobie babski wieczór.

zeby komus sie podobac musisz najpierw sama czuc sie piekna! prooponuje salon kosmetyczny, spa albo inne tego typu rzeczy:) jakis masaz albo manicure dobrze Ci zrobi. skoro dzis walentynki,a ja siedze przy kompie, to na 90%jestem samotna. Myslalam o Salonie Urody Essenza.ul.kamienna.bylam tam kiedys, myslalm,zeby dzis sie tez tam wybrac.albo jutro po prac...?

Gość barbarra
no nie tylko w walentynki trzeba sie sobie podobac:) salon kosmetyczny to dobry motyw. od czasu do czasu trzeba:) widzialam-w walentynki essenza ma takie prezenciki - zaproszenia na zabieg o roznej wartosci.super podarunek!:))

Ja nie jestem sama, ale gdybym była, to miałabym w nosie że są akurat walentynki. Zrobiła bym sobie jakąś przyjemność, dobrą kolację i coś poczytała czy obejrzała film. Albo poszła poszaleć z koleżankami. Nie nastrajał mnie ten dzień nigdy jakoś dołująco jak byłam sama. Mam nadzieję że wczoraj nie zamulałyście.

a jakbym chciał dac mojej dziewczynie na urodziny takie zaproszenie? czy one tylko obowiazywaly w walentynki?

Gość barbarra
pewnie, i mysle,ze twoja dziewczyna na pewno sie ucieszy:) mozesz zafundowac jej np. masaz aromatycznymi olejkami, na zime jak znalazl- rozgrzewajacy i relakcyjacy. albo masaz stop:) profesjonalny, bo amatorski to mam nadzieje,ze fundujesz jej codziennie;P