Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszczółka ajam

pobieraczek.pl

Polecane posty

Gość pszczółka ajam

pomózcie. zalogowałam sie na tej przekletej stronie przykładowo 21 stycznia. miało byc 10 dni próbnych pobierania filmów. nie pobrałam ani jednego . 31 stycznia przyszedł rachunek 95 zł do zapłaty na rok czasu. ze niby mam z nimi taka umowe. 3 lutego grozili komornikiem i windykacja a 12 lutego strasza sadem. co mam zrobic. nie pytali sie mnie czy chce przedłuzżyc umowe itp. pomocy prosze

Gość ferfluchte polnische schweine
daj sobie siana nie odpowiadaj na maile to zwykłe oszustwo

Gość pszczółka ajam
I CO MAM ROBIĆ NAPISAŁAM IM MAILA ZE NIC NIE SCIAGNEŁAM I PŁACIC NIE BEDE BOJE SIE ZE ZLE TO SIE SKONCZY

Gość żniwiarz
strzel z dyńki w ściane tak ze cztery razy, przejdzie Ci :P:P:P

Gość pszczółka ajam
DZIEKI BARDZ A MOZE SA JAKIES BARDZIEJ POLUBOWNE ROZWIAZANIA...

Gość ferfluchte polnische schweine
kobieto to oszusci??? wiesz kto to jest oszust? \jak ja Ci napisze maila, ze winna mi jestes 200000pln, dopisze kilka prawnych sformuowan i paragrafów to tez bedziesz sie zastanawiać? wpisz w google pobieraczek i oszustwo to zobaczysz co pisza ludzie

Gość kiok
Ja pierdziele, jeszcze sie ludzie na to nabieraja? Przeciez kazdy wie, ze to oszusci i ze nie nalezy odpowiadac na ich maila pelne paragrafow ani nic wplacac:O

Gość mejbe- bejbe
ja też sie kiedyś zalogowałam na próbe na 10 dni. I nie przedłuzałam później tego. A za miesiąc mi przysłali wezwanie do zapłaty. Nie odpowiedziałam ani nie płaciłam. Później jeszcze dwa kolejne , straszenie sadem oczywiście. I w końcu zadzwonili. Więc im powiedziałam że zostałam celowo i z premedytacją oszukana i wprowadzoną w bład, nic im nie zapłace i to jeszcze oni mi beda płacić bo zgłaszam sprawe do prokuratury. To było rok temu. Od tej rozmowy telefonicznej mam spokój.

Gość miosDHFSOQDH
niestety mam dla Ciebie przykrą wiadomość. prawdopodobnie będziesz musiała zapłacić te pieniądze, ponieważ zakładając konto w tym serwisie podpisujesz z nimi umowę, i mają prawo jeżekli im nie zapłacisz skierować sprawę na drogę sądową, a z tego co wiem jeżeli byś przeczytała regulamin wiedziała byś że po 10 dniach trzeba będzie płacić. niestety

Gość idz na policje
poważnie lub do prokuratury. Nie kasuj mejli...

To jakas chora firma. Ostatnio do Um do Rzecznika praw Konsumenta wplynal tez wniosek przeciw pobieraczek.pl.Tym razem sukinkoty naciely jakiegos dziadziusia ktoremu wnk zalozyl internet. tez kazali mu placic a Pan ma ponad 80 lat. Ze tez takie oszusty istnieja grrrr... Ten pan strasznie plakal i bal sie no bo jak wiadamo jakl ze starszymi ludzmi jest.... teraz czekamy na efekt tej sprawy...

Gość mejbe- bejbe
nic nie musi płacic. Jest wyraźnie napisane ze 10 dni jest bezpłatnych na próbe. Jezeli uzna ze chce na dłużej korzystac to wtedy dopiero płaci.Musi wtedy wypełnić jakis dodatkowy formularz. Jeżeli tego nie zrobi mogą jej co najwyżej nadmuchac:)

Gość oszukana!!!!
Teraz maja nowy regulamin w ktorym rejestracja oznacza podpisanie umowy i nie wiem czy placic czy nie :( To 100zl i dla mnie zbyt duzo, ale nowy regulamin to cos nowego...

Nic nie plac :) Dzialaja na zasadzie smsow "juz wygrales nagrode, teraz tylko zadzwon do prezesa" :) z tym ze oni wykorzystuja szantaz zamiast slodzenia.

Gość oszukana!!!!
ale w regulaminie jasno teraz niby napisalo po tych sprawach w sadzie ze musze zaplacic bo rejestracja znaczy podpisanie umowy...

Gość niestety trzeba placic.
W regulaminie jest wyraznie napisane, ze jezeli nie wypowie sie umowy przed uplywem testowych 10 dni, to uzytkownik automatycznie przechodzi na wybrany przy zakladaniu konta platny pakiet. I to nie jest zadne zlodziejstwo czy oszustwo, bo masa stron, sklepow internetowych funkcjonuje w identyczny sposob. Tylko ze wiele osob akceptuje regulamin nieprzeczytawszy go wczesniej. W regulaminie napisane jest takze, ze w okresie testowym przysluguje uzytkonikowi limit sciagania 1Gb, a jezeli uzytkownik ten limit przekroczy, musi uiscic oplate. Jedyna niepokojaca sprawa to wzmianka o tym, ze uzytkownik przechodzi automatycznie na pakiet platny jesli nie wypowie umowy lub zrobi to w nieodpowiedni sposob, tyle ze nigdzie nie jest zdefiniowane jaki sposob jest wlasciwy a jaki nie. Jezeli jednak ktos wypowiedzial umowe w ciagu testowych 10 dni zgodnie z instrukcja podana na stronie "pobieraczka" i nie przekroczyl limitu pobierania 1Gb, a mimo tego otrzymuje ponaglenia do zaplaty lub co gorsza grozby od "pobieraczka", to moze je kompletnie zignorowac.

Gość oszukana!!!!
ja po 10dniach ie zmiescilam sie w terminie... ale przysluguje wg prawa 3 miesiace na odmowe umowy

Gość niestety trzeba placic.
wedlug jakiego prawa? Takie strony maja swoj wewnetrzny regulamin i jesli go akceptujesz to znaczy ze przyjmujesz ich warunki. A tam jest jasno napisane za co i od kiedy sie placi. Jezeli twierdzisz ze wypowiedzialas umowe przed uplywem 10 dni i nie przekroczylas limitu pobierania, to mozesz zignorowac ich zaczepki.

Gość oszukana!!!!
Ale jak mam rozumiec ta nowa umowe? Bo ja dostalam juz to wezwanie do zaplaty i minal termin 10dni

Gość ,dajkgvkdjafvbgdhfvbgdkfvdbghn
Artur skad jestes?