Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda 18 latka

Jak okazać mu obojętność żeby podjął inicjatywe?

Polecane posty

Gość młoda 18 latka

Znam się z pewnym chłopakiem już dość długo. Zawsze były między nami relacje koleżeńskie. Od pewniego czasu zaczęłam że tak powiem pokazywać mu że mi na nim zależy. Podobało mu się ale (z powodu że jest strasznie wstydliwy w sprawach damsko męskich) jeśli ja nie rozpoczęłam rozmowy czy nie wyszłam z jakąs propozycją sam bał się nawet odezwać. Ostatnimi czasy coraz bardziej się do niego że tak powiem zalecałam. Chciałam mu pokazać że mi się podoba i może mnie zdobyć ale widzę że on wciąż zawsze czeka aż to ja zrobię pierwszy ruch. Teraz myślę żeby wypróbować bycie neutralną tz obojętną. Tylko jak to zrobic i czy zadziała na taki rodzaj faceta? :D

Gość młoda 18 latka

Jeśli typ jest nieśmiały tajk jak mówisz, to nic z tego. Ty zaczniesz zachowywać się obojętnie, to wtedy on jeszcze bardziej się oddali, pomyśli sobie "widocznie jej się nie podobam, więc nie będe się narzucał". Jeśli on ci sie podoba, w wiesz że ty też podobasz się jemu, to czemu masz zachowywać się obojętnie? Jeśli jest aż tak nieśmiały, to pomoż mu, i sama zrob pierwszy krok...

Gość sirius
Ja tak miałem kiedyś byłem okrutnie nieśmiały więc wiem,że on się zwinie jak tylko zobaczy,że Twoje zainteresowanie jego osobą osłabło.Pomóż chłopakowi trochę.

Gość młoda 18 latka
no nie... ja nie nawidzę przejmować inicjatywy! :(....

razcej nie wypali bycie obojętną... może sobie pomysśleć ze już cie nie interesuje.. musisz go zmusić by się jakoś przełamał