Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamileq

dziewczyna

Polecane posty

Sprawa wyglada tak poszedlem na studniowke z kolezanka ( nie znałem jej zabardzo ) mialem nadzieje na cos wiecej... Bawilismy sie razem w fajnie ale poczulem ze trzeba isc krok dalej powiedzialem jej pare słowek ze mi sie podoba itp. Niestety nie wyszło do konca imprezy czułem ze mnie unikała. wiem to bylo za szybko... teraz mysle czy mam jakies jeszcze szanse chodzimy razem do sql i co mam robic pomocy!

Chyba dala ci jasno do zrozumienia ze nie chce nic wiecej...

Gość jsbgtdtguwiol
baby to kutasy cycate i tyle

Gość kobiety z kafeterii
bo wiesz my laski już tak mamy że najpierw kradniemy kutasy a potem do cipek chowamy i takie są tego rezultaty

A ja mysle ze mozna sprobowac jeszcze raz tylko nie wiem jak sie za to zabrac :(

Gość apoc
nie warto;)

Gość Damian... tak to ja
złodzieje kutasów? - to graniczy z kleptomanią... niewspominając już o bólu jaki towarzyszy takiej kradzieży... jak tak moszna?

sexoholicy - na inny dział! do autora- dziewczyna się speszyła bo może pierwszy raz usłyszała od chłopaka tkai komplement i speszyło ją to, że ci się spodobała. Kobiety lubią byc uwodzone, gdybys jej się nie spodobał to pewnie by olała te Twoje czułe słówka i cieszyła sie, że będzie mogła bezwzględnie odprawić, a widocznie mogłeś jej się spodobać więc musiała przemysleć cyz nie żartowałeś i jak się zachować. Trochę to skomplikowane ;) ale ja bym spróbowała jeszcze raz zagadać. Jesli Ci zalezy no to co stracisz?

widze ze wiele osob chyba nie wie co tu robi na tym forum :P sękata dzieki :) narazie dam jej pare dni spokoju a potem sie pomysli bede pisac :*