Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM

MAŁO TOWARZYSKA

Polecane posty

Gość JESTEM
tyle na ile sie czuje i wyglądam ;-) a tak serio 33 :)

wybierasz tego, ktoremu dasz sie poderwac. temu ktoremu dasz sie poznac. myśle że to nie jest takie proste

Gość JESTEM
był moment ,że myslałam iż jestem wybredna :( ale to nie to . uroda widze ,ze nie ma zanzcenia jak mnie ktos soba zainter. potrafie z nim rozmawiać,żartowac i sie przekomarzać i oczywiście błogo milczeć :) jak to odnaduje to ide dalej ..

Gość JESTEM
uroda pewnie ma jakies zanzcenie dla każdego bo trzeba czegoś co przykuje nasza uwage ale czasmi sa to szczegóły np usmiech ,poczucie humoru czy oczy to "coś" prawda ?

ok czyli nawet jakby facet był przystojny ale nie znależliścieby wspólnego języka to lipa.. hej ale jakieś podstawowe kryteria musi spełniać:P

invisible man wybierasz tego, ktoremu dasz sie poderwac. temu ktoremu dasz sie poznac. myśle że to nie jest takie proste proste nie jest. trudne też nie. spojrzenie. uśmiech. i jeśli facet się przełamie, to zagai rozmowę.

Gość JESTEM
to twoje wrażenie . :) kalwiatura podskauje mi na kolanach i za bardzo sie nie staram tu na "Ą" 'Ę"

Gość JESTEM
mysle,że tak .na początku musi coś być co zacheci nas do poznawania tej drugiej osoby ,cos co mnie sie spodoba .nie wiem ,moż eto jest jakaś pierwsz "iskierka " ktora sie między ludxmi pojawia a reszta wychodzi w praniu.

nie chodzi o ą i ę po prostu takie wrażenie. jeśli nie udało Ci się przełamać przez 33 lata, to słabo to widzę dalej. Może skorzystaj z porad fachowców. Psychologa np.

Gość JESTEM
pierwszy wolny... nie uważasz ,że w tej sferze tez potrzebne jest szczęście ?

to u mnie kiepsko z tą iskierką coś:o ale ztwoich wypowiedzi wnioskuję że podobasz się mężczyzną i moze po prostu nie trafiłaś na tego właściwego;) a jak bylo z twoimi poprzednimi związkami jeślio można wiedzieć?

Gość JESTEM
powiem krótko aby nie smecić : mężczyxni ,którzy oczekiwali,że wszystko za nich załatwie i w zasadzie będą jak pasozyt żerować całe zycie na mnie , a od siebie zero wkładu -to jest własnie to co widzą -powierzchowność silnej babki. yimiś uczuciami . a

Gość JESTEM
nie zadali sobie trudnu ,żeby dostrzec też moje drugie "ja' ,że i ja chce kogos na kim będę mogła polegać ,radzic się , smucić i radować . oczekiwali wyłacznie ode mnie wsparcia a co ze mną ? ja też tego potrzebuję.

Gość JESTEM
pierwszy wolny...dlaczego tak uważasz?

cięzko mi ich oceniać powodów może byc wielu może byli niedojrtzali emocjonalnie, moze bali sie zaangażować a może tak naprawdę im na Tobie nie zaLEŻAŁO:O ALE GRUNT TO NIE DAĆ SIĘ WYKORZYSTAĆ związek powiinien polegać na równom iernym zaangażowaniu inaczej to toksyczny układ///

Gość JESTEM
looooser .na początku pewnie tak .zansz to powiedzenie "dla mnie ona/on najpieknieszy/a " nie sądzę abys chciał poznawac piekna dziewczynę bo jej uroda Cie olśniła ,gdyby sie okazało juz po pierwszym spotkaniu ,że nie macie o czym rozmawiać . moim zdaniem rozmowa to podstawa stosunków między ludzkich. wiem,że pierwsze spotkanie to jakis stresik ale ono w dużej mierze decyduje o nastepnym bądx nie.

Gość JESTEM
invisible -prawda :) marze o partnerstwie :) że będę słuchana i słuchała,że pociesze i będe pocieszana itd itd no i ,że będziemy robili cos wspolnie i osobno

Gość JESTEM
invisible ,też jestem tego zdania. nie chce wiązać się z kims tylko po to żeby nie być samą. nie wyobrażam sobie zycia pod jednym dachem z osobą ,z która jestem np z rozsądku ,ze strachu przed samotnoscia .

tak, to dla mnie śplepa uliczka prowadząca do nikąd.. ale ja tam nikogo pochopnie nie oceniam myśle że mam rację w tym co piszę ale też nie jest to takie łatwe w życiu a widzisz z drugiej strony często pokrewne dusze nie mogą być razem .. z rożnych powodów...

Gość JESTEM
dokładnie tak loooser:) czasmi słucham kolegów w pracy ,napalaja się na piekne latynoski :) twierdzą,ze takie b.im sie podobają . w takim razie dlaczego ich zony zupełnie ich nie przypominają ? ) w zyciu chyba dokonujemy zupełnie innych wyborów niz nasze dotychczasowe \marzenia czy ideały

Gość JESTEM
invisible-znam to też . była pokrewna dusza ale niestety żonaty :( coż zrezygnował ze swojego szczęścia na rzecz dzieci ,która są najważniejsze w bagnie w jakim czasmi ludzie się znajdują.

ja tam myśle że każdy ma tam zakodowany w głowie swój ideał nawet jeśli twierdzi że jest inaczej:Pale już gdy kogoś poznać i bedzie chemia między wami to nawet jeśli ta osoba odbiega od naszego ideału to i tak akceptujemy wszystkie jej wady

Gość JESTEM
ideał ale to do charakteru i osbowości. mając 20 lat mamy ideał i w dużej mierze dotyczy on wyglądu a teraz wydaje mi sie ,ze zwaracamy uwage na cos o wielebradziej ważnego niż wygląd.

miałem na myśli taką mieszankę charakteru i wyglądu chyba masz rację nastolaatki myslą inaczej niż ludzie 20- 30- paroletni czego jesteś przykładam(nie żemym Cię oceniał0

Gość JESTEM
:) spoko to dotyczy też mężczyzn i oni z wiekiem szukają w kobietach czegoś więcej niż tylko urody