Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dabadu

jestem zafascynowana byla dziewczyna mojego faceta

Polecane posty

Gość dabadu
wiesz, ze ja nawet udostepnilam swoje zdjecia na facebooku na wypadek gdyby chciala mnie wysledzic. zreszta ona tez ma ustawiona opcje przegladania jej zdjec przez znajonych jej znajomych czyli ja jako iz mamy wspolnych znajomych w postaci siostr mojego bylego i jednej kolezanki moge je ogladac. jeje dobra znajoma pracuje teraz ze mna ale ta znajoma nie wie, ze one sa znajomymi:)

Gość dabadu
tu jest moj numer gg jakbys miala ochote pogadac o tej obsesji poza kafe:P 12610083

Gość abecadlo z pieca spadlo123
ja tez tak mam:) i wiem ze ona ma swira na moim punkcie bo chcialaby odzyskac faceta... nienawidze jej :)

Gość ja tez szukałam
byłej moje faceta w necie i nie ma jej ani na nk ani na gronie facebooku itp , wec co pare dni sprawdzałam czy nie dodała konta na któryś portalu , lub ich swpólni znajomi czy nie mają jej zdjęc z imprez albo czy nie mają jej w znajomych ,bo moze nie wpisala nazwiska itp , ale mi przeszło po paru latach :P cierpliwości , przejdzie ci :) a ona ... niech zazdrości ze to ty jestes z nim

Gość ja tez szukałam
chociaż pięć lat to długo.... też bylabym zazdrosna..... i bala sie ze on za nia teskni :/

Tez jestem jakas psychiczna, bo też co jakiś czas wchodze na konto ex mojego faceta z którą był 5 lat:O

Gość dawidd
Chcesz się dowiedzieć jak to jest, gdy ludzie zarabiają na Ciebie ? Ja wolę zarobić 1% dzięki 100 ludziom, niż 100% sam. Im szybciej zaczniesz z nami współpracować - tym więcej zarobisz ! Szczegółów dowiesz się na mojej stronie biznesowej: http://www.otostrona.pl/fm-biznes/ Zapraszam - w razie pytań pisz: stelconfm@gmail.com

Gość też trochę tak mam
Ja sie nie fascynuje była mojego faceta bo niby czym, ale też przegladam jej profil, denerwuje mnie myśl, że był z nia tak długo i jej pierwszej sie oświadczył, w dodatku to ona zerwała po kilku latach jakby uważała sie za lepsza od mojego faceta. Teraz mogłaby sobie o takim facecie pomarzyć ;p Mam jednak satysfakcje, ze jestem zupełnie inna z wyglądu, jestem niewiele młodsza od niej, ale wyglądam dużo młodziej i wiem, że mam dużo wiecej innych zalet ;p

Gość dabadu
wow spora nas:D przeszlo Ci po 5 latach?! hehe to przede mna jeszcze troche czasu:D

Kurcze...strasznie to zabrzmi,cieszę się,że jest jeszcze ktoś kto ma ten problem.Może nie jestem az tak nienormalna.

Gość dabadu
a moze to wlasnie zupelnie normalne i tak samo jak my sledzimy je tak one sledza nas? ja sprawdzam wszystko, le najwiekszym zrodlem informacji sa dla mnie profile jej znajomych na ktorych sa jej zdjecia:)

Robie tak samo,przeglądam profile jej,jej znajomych,blog siostry,forum na którym pisuje,echhh :).Nigdy bym się nie posunęła do wydzwaniania,czy chodzenia za nią.Nie czuję żadnej niechęci,ani sympatii,tylko własnie taką dziwaczną ciekawość.

Gość dabadu
hehe to dokladnie tak samo jak ja:) niby nienormalne a jednak wiele osob to robi:) nie boje sie ze moj facet zerwie ze mna dla niej ale byli ze soba tak dlugo, ze chce wiedziec o niej jak najwiecej:)

Gość ale co wlasciwie
chcesz o niej wiedziec, skad ta mala obsesja

Ja też nie wiem po cholere właże na ten jej profil, na którym notabene sie nic nie zmienia, tak sie zastanawiam czy wchodzi na mój:D Czasami jak tak patrze na jej zdjecia, to ja nie wiem co mój facet w niej widział:O Zreszta jak o niej opowiada, to jakos nie słyszałam nigdy nic dobrego, a jednak gnił z nia 5 lat:O Najgorszy jest ten szmat czasu...:O Nie boje sie że on do niej wróci, ale boję sie że może ją wspominać, albo za czymś tęsknić, mimo iż mówi, ze ma ja w dupie.

Gość dabadu
sama nie wiem co chce o niej wiedziec:) chyba wszystko:) nie potrafie tego wytlumaczyc. moj mowi o swojej bylej duzo dobrych rzeczy ale jak mowi, nie moglby z nia byc ju nigdy wiecej. mam nadzieje, ze nie sciemnia:D

Gość dded
Zreszta jak o niej opowiada, to jakos nie słyszałam nigdy nic dobrego, a jednak gnił z nia 5 lat Tak, na pewno jest masochista, gnil z nia i byl bardzo nieszczesliwy. Nie ufam facetom, ktorzy zle sie wypowiadaja o swoich bylych...

Gość pilsk535
Wiem nikt już nawet na ten temat nie zagląda, ale chce sie wypowiedzieć. Też mam na punkcie byłej mojego faceta obsesje. Moze bardziej na jego przeszłość. Nie znałam go, wydawał mi się patologiczny ona z resztą też. Był wulgarny z tego jak go widziałam. prawie rok temu oni zerwali, bo ona go oskarżyła o coś czego nie zrobił, bo nie chciała miec przerąbane u rodziców, ma być jakś tam sprawa. Jestem nia zafascynowana, cały czas szukam czegos w iinternecie na ich temat, przeglądam ciągle jej facebooka. Boli mnie to że on z nią był i to jeszcze dosc długo . Była to jego pierwsza dziewczyna z którą się kochał, ona ma duzy biust a ja niestety taki sobie. Ostatnio szłam przez miasto i ona szła ze swoim chłopakiem, o mało co mnie z bara nie pociągnęła. W sumie jak ją widze to udaje że mam wyjebane i wychodzi mi to, ale często rycze po nocach, nie wiem czemu przecież on jej nie kocha. Boli mnie to wszytko. Po za tym jest ode mnie starsza.

Gość Tak tam jedna
Coś Wam powiem odnośnie tej fascynacji. To zazdrość i chęć zobaczenia w czym ex była jest lepsza od Ciebie, "poznanie wroga" jak ja to określam ;). Wiem, bo sama tak mam ;) z tym, że ja tą byłą poznałam. Nic przyjemnego uwierzcie, może gdyby jeszcze różnica wieku nie była 6-letnia, bądź gdyby ta dziewucha była dojrzała to byłoby co innego. Koszmar mowie wam, jakbym się cofnęła do nie wiem do 7 klasy, jakieś zaczepki popychanki, obmawianie mnie do innych(spotkałyśmy się na imprezie prywatnej u znajomego), zaczepianie na siłe mojego Faceta, masakra. Nie polecam :)

Gość Poroniony pomysl
Czy wy sie dobrze czujecie czy tak nie za bardzo? ;) bylo minelo, wiec zostawcie byle. Nie wyobrazam sobie zbierania danych na temat bylej mojego faceta. Takie zachowanie jest dziwne. Gdybym sie dowiedziala, ze laska ktoregos z moich bylych jest mna zafascynowana to pomyslalabym, ze niezla swiruska ;) , ale tez, ze nie jest niedojebana i niedowartosciowana.